reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Cinamon zmieniaj lekarza bez sentymentu, gość jest bezczelny i do tego naciągacz, a nie daj boże przy komplikacjach pewnie przewożą do państwowego szpitala, bo często bywa że w tych super świetnych prywatnych przychodniach nie ma dobrego sprzętu.
Zołza zaufanie do lekarza to podstawa, ja też zmieniałam i nie załuję, widzę teraz jakie gość błędy popełniał i jak mnie zlewał, nawet się nie zastanawiaj tylko słuchaj tego co Ci serce podpowiada.
Ironia weź antybiotyk, lepiej wziąć niż nie brać i nie bój się o dzidzię, będzie wszystko dobrze tylko Ty musisz być zdrowa.
Zebrra cudownie, że nastrój lepszy, przesyłam duuużo pozytywnej energii i krakowskiego słońca :)

Moje choróbsko się zadomowiło i nie chce mnie opuścić, niedawno skończyłam brać antybiotyk, więc o ponownym wzięciu nie ma mowy, mam bioparox miejscowo i mam nadzieje, że zadziała.

reklama
Cinamon, szczerze mówiąc, według mnie, tekst lekarza po prostu bezczelny... Koniecznie chcesz rodzić w bródnowskim?

Niekoniecznie, aczkolwiek mam 2 kroki i to było priorytetem.Nie wiem co mam robić.To głupie ale w rodzinie nie mam wsparcia bo wszyscy każą zostać już przy tym lekarzu.Wczoraj to cały dzień przepłakałam.Nie znam żadnego innego lekarza, nie wiem nic o żadnym innym szpitalu.Nie wiem czy ktokolwiek podjąłby się prowadzenia ciąży od tego etapu.

Niekoniecznie, aczkolwiek mam 2 kroki i to było priorytetem.Nie wiem co mam robić.To głupie ale w rodzinie nie mam wsparcia bo wszyscy każą zostać już przy tym lekarzu.Wczoraj to cały dzień przepłakałam.Nie znam żadnego innego lekarza, nie wiem nic o żadnym innym szpitalu.Nie wiem czy ktokolwiek podjąłby się prowadzenia ciąży od tego etapu.

Cinamon oczywiście, że się podejmie prowadzenia, na forum są informację o szpitalach w danych miastach, oczytaj, może Ci to pomoże, a dziewczyny z Twojego miasta zaraz pewnie coś podpowiedzą :-) głowa do góry :)

cinamon oczywiście, że inni podejmą się prowadzenia twojej ciąży! Z tego co kojarzę ciąża nie jest zagrozona, bez powikłań więc spokojnie możesz odwiedzić kogoś innego. Jesteś z Warszawy, tak? Tutaj zaraz dziewczyny zaczną ci reklamować swoich lekarzy. Wiem, że ciężko bez wsparcia rodziny ale niestety to nie oni są w ciąży i wiele rzeczy nie rozumieją.

SIlva nie masz pojęcia jak ci zazdroszczę brzuchatych koleżanek na ulicy. W mojej dzielnicy w ogóle nie ma dzieci, nie ma do kogo na kawkę wpaść na pogaduchy, zawsze robi się z tego wielka wyprawa. Poza tym jak widzę domki, ogródki, a w nich bawiące się dzieci to z niechęcią patrzę na moje mieszkanie w centrum. Ogólnie je lubię, ale pod kątem dzieci centrum miasta to dramat. Zaraz obok ruchliwa ulica, tunel kolejowy, hałas... strach puścić dziecko samo na plac zabaw. Po prostu MUSZĘ mieć dom!!!

reklama
Do góry