Dziewczyny ja nie wiem jak Wy to robicie. Piszecie o sprzątaniu, gotowaniu, praniu, prasowaniu itd a tyle postów piszecie... no to się pytam, kiedy Wy to wszystko robicie ???? Nie było mnie pare godzin w domu a tu już tyle napisane. Mogłybyście gdzieś wychodzić, nie wiem... dłuższe spacerki robić, czy jak :-)?!
Dzięki za kciukaski - wszystko jest w porządku :-) Po usg podjechałam na zakupy. Pobuszowałam po realu. Gdyby któraś chciała kupić, to są stelaże pod wanienkę za 80zł /nie orientuje się, czy to dużo czy też nie/. Pooglądałam sobie ciuszki dziecięce i zakupiłam prezenty walentynkowe. Dla wychowawczyni i pani logopedki kupiłam po czekoladkach, które są w pudełeczku/imitacji kwiatka. A co tam, niech moje dziecie zabawi się jutro w Walentego :-)
No to idę na wątek odpowiedni, żeby Wam przedstawić długości mojej Małej :-)
Kati - ja sobie nie pożałowałam kruchych ciasteczek oblanych czekoladą :-)
Dzięki za kciukaski - wszystko jest w porządku :-) Po usg podjechałam na zakupy. Pobuszowałam po realu. Gdyby któraś chciała kupić, to są stelaże pod wanienkę za 80zł /nie orientuje się, czy to dużo czy też nie/. Pooglądałam sobie ciuszki dziecięce i zakupiłam prezenty walentynkowe. Dla wychowawczyni i pani logopedki kupiłam po czekoladkach, które są w pudełeczku/imitacji kwiatka. A co tam, niech moje dziecie zabawi się jutro w Walentego :-)
No to idę na wątek odpowiedni, żeby Wam przedstawić długości mojej Małej :-)
Kati - ja sobie nie pożałowałam kruchych ciasteczek oblanych czekoladą :-)