reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

U mnie dzisiaj gyros + pieczone ziemniaczki + sałatka grecka+ fasolka szparagowa... już głodek się zbliża

reklama
mmm mniam

ja mam udka w sosie z piekarnika i do tego albo ryz albo ziemniaczki i buraki z jabłkiem na ciepło

A ja byłam właśnie w odwiedzinach u Nutrii, zobaczyć jej "podwójny" brzuszek:) Okazało się, że obie mieszamy w Piasecznie, obie na tej samej ulicy i to w domach na przeciwko siebie. Mamy do siebie około 20-30 m drogi. Nieźle, prawda? Świat jest mały...

ojej ale macie pysznosci, ja nie jestem w stanie dzis zrobic obiadu :( ostre przeziebienie mnie dopadło, a moj mąż wroci pozna nocą - musze jakos przezyc na soczkach i suchym prowiancie
ale jak by mi ktos ugotowal pomidorówki i kurczaka z buraczkami to mmmmmmmm

Silva no to niezle macie, blisko na ploteczki i na powazne rozmowy o macierzynstwie ;)
w mojej okolicy nie mam nikogo z kim moglabym dyskutowac o ciązy, znajome, ktore sa juz po etapie PIELUCH nie chetnie wspominają :eek: cos na zasadzie bylo minelo wreszcie i nie ma do czego wracac:sorry:

Ostatnia edycja:
Silva wow, ale wam fajnie:))) Świat jest naprawdę mały, macie zatem miłą perspektywę wspólnych spacerków z wózkami! Dookoła mnie mieszkają sami emeryci, którym będzie w nocy przeszkadzać płącz dziecka. Juz widzę, jak będzie miło.

A ja byłam właśnie w odwiedzinach u Nutrii, zobaczyć jej "podwójny" brzuszek:) Okazało się, że obie mieszamy w Piasecznie, obie na tej samej ulicy i to w domach na przeciwko siebie. Mamy do siebie około 20-30 m drogi. Nieźle, prawda? Świat jest mały...

ale suuuper :-):biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

ja mam taką książkę
"Pieczenie chleba w domu" - Gertrud Weidinger - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 19.90 zł (cena rynkowa: 24.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
i piekłam już z niej bułeczki chleba na razie nie, ale się na te wasze skuszę :-)

ja za to uwielbiam chałkę imój M też więc to najczęściej piekę

Właśnie czekam na paczkę z KDC, ale pewnie zamówię przy następnej! :-)

Aaale Wam fajnie! :-D Zazdroszczę - ja tu nie mam tak blisko znajomych ciężarówek, a teraz to się nie nadaję na wojaże, nawet po mieście - przyjmuję tylko domowe wizyty póki co ;-)

silva super!!Świat jest tak wielki a w efekcie malutki...Ja też już nie raz się o tym przekonałam.

Dziewczynki ja uciekam robić coś konkretnego bo dopiero się ubrałam i do teraz siedziałam w pidżamie i szlafroku...a dzień zleciii....Muszę zaliczyć jakieś zakupy i wizytę u babci.Do wieczorka...:*:*

reklama
No powiem Wam, że bardzo się cieszę, bo nawet fajnie będzie się przespacerować razem z wózkiem. U mnie na ulicy w ogóle jest wysyp brzuszków, obecnie 3 sąsiadki są w ciąży + ja:) Mój synuś będzie miał z kim się bawić!

Do góry