reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Zeberko pracuje jeszcze przez tydzień na Bródnie. Potem to już tylko prywatne kliniki.Zaproponował mi poród w Damianie.Powiedział że przecież jestem dopiero w połowie ciąży i te 10 tysięcy to dam rade nazbierać.
traschka Tak właśnie tylko dlatego nie zmieniłam wtedy lekarza bo pracował w tym szpitalu.Teraz jestem w kropce.
Mąż wrócił ale jakoś nie mogę się z nim dogadać.Chyba się od siebie odzwyczailiśmy
Zolzaa czemu chcesz zmienić lekarza?

Dużo zdrówka dla chorych brzuchatek

:szok: lekarz bezczelny :baffled:

Z mężem dajcie sobie trochę czasu - przecież tyle minęło miesięcy... Będzie dobrze, tylko musicie się znów przyzwyczaic do siebie :happy:

A moja lekarka odwala mnie rutynowo, nie czuję się fajnie, a teraz chcę, żeby ktoś się choc trochę wczuł w rolę, opiekując się mną... Nie oczekuję nie wiadomo czego, ale wkurza mnie moja coraz bardziej. Nie czuję się przy niej komfortowo...

reklama
Okropny ten lekarz!!!!!!!!10 tysięcy ??????!!!!!!!!Masakra!!!!!!!!!!!A może masz wziąć kredyt żeby urodzić a potem spłacać 2 lata??????Masakra jakaś!!Kpiny sobie urządza według mnie...

Zołza, Misialina, ja też piekę chlebek :) Zarówno na zakwasie, jak i na drożdżach :)

Cinamon, szczerze mówiąc, według mnie, tekst lekarza po prostu bezczelny... Koniecznie chcesz rodzić w bródnowskim?

Katamisz, to mój gołąbkowy debiut :) Muszę powiedzieć, że strasznie się ich bałam, a przygotowanie zajęło mi krócej niż mielonych... Pomijam oczywiście czas gotowania, ale tu już nic nie musiałam robić :) Wyszły takie jakie lubię :) Także może spróbuj?

Mój mężuś coś przebąkiwał, że chętnie by zjadł chlebek pieczony na zakwasie - może podzielisz sie przepisem, to mu zrobię niespodziankę? ;-)

ja mam taką książkę
"Pieczenie chleba w domu" - Gertrud Weidinger - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 19.90 zł (cena rynkowa: 24.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
i piekłam już z niej bułeczki chleba na razie nie, ale się na te wasze skuszę :-)

ja za to uwielbiam chałkę imój M też więc to najczęściej piekę

Zeberrko, cieszę się że i humorek i cukier w porządeczku:)

Misialina - ja też mam w ciąży fazę na twarożek:) Smacznegoooooo
ja tez się cieszę,że ci się humor troszkę poprawił;-)
ja wczoraj po 22.00 sobie zapodałam biały serek ze śmietanka i szczypioreczkiem,czyli twarożek i bułeczka z prawdziwym masełkiem,mniam
muszę się w końcu wziąć do pracy idę włączyć pranie i ogarnąć domek :-)
ja juz posprzatane,pranie powieszone,okna umyte,nawet w przedszkolu na dniu babci i dziadka byłam:-),słoneczko piękne świeci,jak mały przyjdzie z przedszkola od razu na spacer uderzamy
Zeberko pracuje jeszcze przez tydzień na Bródnie. Potem to już tylko prywatne kliniki.Zaproponował mi poród w Damianie.Powiedział że przecież jestem dopiero w połowie ciąży i te 10 tysięcy to dam rade nazbierać.

Dużo zdrówka dla chorych brzuchatek
:szok::szok::szok::wściekła/y: jaki bezczelny cham!

reklama
co macie na obiad dzisiaj??

ja mam rosół z wczoraj i dziś robię jeszcze pulpety w sosie pomidorowym z ziemniaczkami :-)

Do góry