reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Barmanka bardzo mi przykro, ze cały czas pod górke macie i nie mozesz sie cieszyc, tak do konca, ciążą. Tak jak piszesz najgorsza (dla pacjenta) chyba jednak jest niewiedza i niedomówienia. Trzymam jednak kciuki kochana:tak:... za ciebie i twoje dzieciątko

Blusia ja trzymam lapka na klanach, niestety ale w innej pozycji jest mi mega niewygodnie. Teaz sie kiedys nad tym zastanawialam czy mozna czy nie, czy to oze niebezpieczne jest dla dzidziusia. Przeglądnełam jednak wszelkie inormacje w necie i nie znalazłam tam na szczescie informacji o szkodliwosci. wobez czego trzymam na kolanach, ale staram sie cos podkłądac pod lapka.
Misialina pieeekna łazienka, bardzo mi sie podoba:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedź.
Ja przeważnie też z laptopem na stole, ale jak już mi niewygodnie to na kolana zrzucam. Staram się właśnie z poduszką, ale nie zawsze. Nie żebym jakoś specjalnie się stresowała promieniowaniem, bo w końcu nagminnie tego nie robię, no ale zdarza się niestety :zawstydzona/y:
Katamisz, myślę że gdybyśmy całą ciążę spędziły z laptopem na kolanach to może jakiś tam skutek byłby, ale tak sporadycznie to chyba raczej nic nie grozi :) Tak pytałam z ciekawości :)

Ja już się na dziś pożegnam, jutro znów przed 6 pobudka. Dobrej nocy czerwcóweczki :)

Ja trzymam lapka na kolanach ale na wszelki wypadek zawdze na takiej specjalnej podwójnej podkładce, w sumie tak mi jest też dużo wygodniej. Poza tym nie wydaje mi się, żeby sporadyczne trzymanie laptopa na kolanach mogło mieć jakiś negatywny wpływ na dzieciaczka... chociaż gdyby tak się działo systematycznie to może lepiej dmuchać na zimne i unikać tak bliskiego kontaktu.

A tak w ogóle to nie wiem czy zaglądacie, ale na lutówkach już się pojawia więcej opowieści z porodówek, to tak dla zainteresowanych ;)

oj dziewczynki widzę wy macie problemy z cukrem a ja za to z ciśnieniem. Od dłuższego czasu mam strasznie silne bóle głowy,nic mi nie pomaga,nawet sen. Moja pani ginekolog kazała mi ostatnio mierzyć ciśnienie za każdym rezem gdy boli mnie głowa i okazało się że mam je podwyższone :( nawet teraz ledwo siedzę ale jak leże to jest jeszcze gorzej.Muszę cos szybko tym zrobić bo nie dam rady. Wszystkie mamusie już pewnie dawno śpią,ze mnie niestety jest taki nocny marek. Ale uciekam juz powoli wiec dobranoc i do jutra.:-)

Angel nie wszystkie śpią:) Ja jestem typową nocną sową, co wieczór przesiaduję w necie co najmniej do 1... dziś i tak wyjątkowy wieczorny ruch na naszym forum! Ciśnienie mierz i zapisuj sobie wyniki. Jeśli jest podwyższone twój gin na pewno przepisze ci leki na nadciśnienie (najbardziej popularny w ciąży jest chyba dopegyt). Tutaj wiele z nas boryka się z tym problemem...
dobrych snów życzę wszystkim, którzy już zasypiają:)

reklama
justyna to straszne! Sami wynajmujemy dom i szczerze powiem, ze nieraz sie obawiam o jego losy.

blusia ja raczej na telefonie siedze, ale jak mnie juz na kompa wezmie to na kolanach go trzymam

Dobranoc:happy:

Do góry