reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Wstawać śpiochy :-p

My na nogach już od 7 ... ale nie narzekam !!! młoda spała bez przerwy od 20, więc całkiem nieźle jak na atak wychodzących zębów :tak:

poza tym mamy piękne słonko ... co mnie baaardzo cieszy, bo dziś zamierzamy spędzić popołudnie w centrum :tak:

Justynka, nieźle was ten gość urządził ... i siebie również :no: dobrze, że macie chociaż umowę, więc i podstawę do walki o swoją kasę :tak:

Blusia, u mnie lapek zawsze na stole, bo przy młodej nie da się inaczej ... ale w pierwszej ciąży bywał na kolanach i nie widzę skutków ubocznych ;-)
a co do wyników ... chyba nie ma sensu powtarzać ;-)

Hej Brzuchate....u nas piękna pogoda...jakby zbliżała się wiosna...słoneczko świeci i jest cudownie...zaraz człowiek ma inne nastawienie.
Justynka...współczuje Ci przejść z gościem...napewno się denerwujesz tą sytuacją
Angel...3mam kciuki za ciśnienie...sama borykam się z tym problemem...dziennie mierzę rano i wieczorem
gdzie Wy czytacie opowieci z porodówek u lutówek...bo ja nie wiem gdzie to jest?

heh dzieki... :*
Dzis idziemy po przerwie na spacerek z mlodym pierwszy raz od tygodnia :tak: Oby to sloneczko dotarlo na czas ;-)

Cześć kochane
My już po sniadanku i kawce z mleczkiem:-) a mała o dziwo ani drgnie...
No pogoda zdradliwa bo jakby na wiosnę ale niestety nie pocieszę Was mówiąc ,że znowu mają przyjść mrozy-oglądałam pogodę długoterminową i niestety takie są realia :wściekła/y:
No ale cieszmy się tym co dziś...a we Wro dziś szaro buro i wietrznie...zazdroszczę tym co mają słoneczko!!

Miłego dnia brzuchatki!!!!

reklama
WItajcie!
U mnie też słoneczko, zaraz się zbieram na jakiś krótki spacerek w góry. Podejdę sobie do schroniska na herbatkę. Nie ma to jak mieszkać w Bielsku, 20 minut spacerkiem na pierwszy szczyt:)

Katamisz ty nas tu nie strasz mrozami, chcemy się cieszyć chwilową wiosną! :) Pocieszeniem jest to, że długoterminowe prognozy rzadko się sprawdzaja...

Larvuniu dzień dobry! Ode mnie też troszkę słoneczka!

Do góry