reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Zołza ja tez życze wszystkiego najlepszego...
Szczęśliwego i ekspresowego rozwiązania:-):-)

A właśnie... Gdzie się podziewa Larvunia? Puk puk... Larvunia pokaż się nam;-);-)

Mi dziś prądy jakby odpuściły.. ale dziecko kopie mnie w drugą stronę... czyli w dupsko.. Chyba mu/jej się kierunki pomyliły bo zamiast kopać w ściane brzucha to kopie tam...
A może już od maleńkości przyzwyczaja mnie że da mi po dupski popalić jak się urodzi???:szok::szok::szok::-D:-D:-D

idę robić kuraka i po małego,nudzi mi się bez niego bezlitośnie,dzisiaj cały dzień kwitnę przed kompem,dobrze,że was mam:-D

reklama
zolza miała wczoraj urodzinki ale ja straszna pierdoła zapomniałam chociaż rano jeszcze pamiętałam!

Ugotowałam zupę szczawiową i zajadam się bo kwaśna jak nie wiem co. Ale potrzebowałam tego kwasu :-)

Do góry