reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej Kochane! Jestem po wizycie...napisze tu nie chce mi się tam przenosić...wszystko ok, szyjka ma 49 mm i gin powiedział że ma sporo zapasu, nie skraca się i jest twarda. Serducho biło, ale usg nie zrobił bo mówiłam że ide 27 stycznia na połówkowe, mogłam się nie chwalić...a krwawienie było stąd że mam taki stan zapalny że wsyzstko jest przekrwione i dlatego ta krew...przepisał mi clotrimazolum globulki i potem się zobaczy czy będzie poprawa...no i morfologia się trochę pogorszyła...mam jeść dużo produktów bogatych w żelazo...to tyle

ironia... gratuluję syneczka
Silva...dobrze że jesteś w domu i szanuj się dziewczyno

No i jeszcze dodam że narazie zakaz przytulasków a mnie jak na złość ochota wzięła

Ostatnia edycja:
reklama
a u mnie barszcz ukraiński dzisiaj :D i takiego mi smaka na pasztet narobiłyście, że mięsko się już gotuje w garze :D

Misialina, dobrze, ze jest w porządku :) przynajmniej się uspokoiłaś :)

Misialina, no to chyba od razu Ci lepiej?:) A żelazem się nie martw - też mam niedobór:) I też przytulanie zabronione:( A przyznam, że trochę mnie skręca... Jak mogłam to mi się nie chciało, a jak nie mogę to.... ech:zawstydzona/y:;-):tak:

Misialina, super, że lekarz Cię uspokoił - a co do przytulanek, witam w klubie - ja po raz kolejny leczę grzyba i też musimy się wstrzymać, choc oboje się gotujemy :-p

Zołza...to Ty miałaś urodziny...a ja Ironii złożyłam życzenia...dla Ciebie wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i szczęsliwego rozwiązania

Witam ...

Nam dziś po raz pierwszy od dłuższego czasu udało się wyjść na krótki spacerek :-) mam nadzieję, że to już koniec przeziębień w tym roku, bo ile można się kisić w 4 ścianach ...

Zołza, najlepszego !!! niech ten rok będzie dla Ciebie wyjątkowo udany :-):-):-)
Tusen, zazdroszczę pogody !!! u nas szaro i buro :-(
Aestima, współczuję z powodu babci !!! i trzymam &&& żeby od teraz ten rok prznosił same dobre rzeczy :tak:
Silva, super, że jesteś i że na IP rozwiali Twoje wątpliwości :tak: dbaj o siebie !!!
Misialina, cieszę się, że wizyta udana :tak: może wproś się do Agabre na ten barszczyk ... od razu Ci żelazo podskoczy ;-)
Cinamon, ja też mam fazę na wszystko, co kwaśne :tak:

A mnie mąż zdenerwował i kurde brzuch mi się stawia... i ciągnie od spodu..
Faceci są bezmyślni po prostu... brrr aż szkoda gadać!!
chyba se nospe zarzuce! Fuck!!!!

na barszczyk zapraszam :D jak najbardziej zwłaszcza te z niskim żelazem ;) u mnie z kolei taka hemoglobina, jakiej nie miałam od dawna :szok:

reklama
Zołza...to Ty miałaś urodziny...a ja Ironii złożyłam życzenia...dla Ciebie wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i szczęsliwego rozwiązania

Misialinko no to zrobiłaś Ironii niezłą niespodziankę:-D

Zolza naprawdę mi głupio bo wiedziałam o Twoich urodzinkach i nie powinnam zapomnieć!
Ale Krzysio to naprawde super jest ! Ja nigdy nie dostaję nic na urodziny od swojego bałwana:tak:
Dziewczynki ta abstynencja nie będzie trwała wiecznie! ale wiem że wam ciężko.Ja swojego męża już 2 tygodnie nie widziałam i mi z tym źle.
Misialinko tak mi się przypomniało że na to żelazo to dobre są buraki we wszelkiej postaci
Jol napawasz mnie nadzieją że i u mnie dziewczynka będzie!!!!
Dzastina nie denerwuj się bo nie warto czasem. Oni są i tak z innej planety

Ostatnia edycja:
Do góry