reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ironia pokaż nam te ciuszki,ja dowiem się później,ale chętnie zobaczę
aestima przykro mi z powodu babci,mi została tylko jedna,mieszka blisko z siostrą,więc często ją odwiedzam,i jak na nią patrzę tez myślę,że niedługo jej zabraknie i będzie mi smutno przychodzić do siostry ,a jej nie będzie,bo jest juz sędziwego wieku,więc staram się z nią przebywać.

co do obiadku to nie wiem czy dzis u nas nie będzie kurczak z warzywami-fasolką czerwoną,zieloną,kukurydzą ,groszkiem i ryżem-popisowe danie D.:tak:

Dziewczyny
Czy któraś z was bierze jeszcze Duphaston??? ja brałam od początku ciąży ale w zeszłym tygodniu jak byłam na wizycie (19 tydzień) lekarz mi kazał odstawić. I tak wydaje mi się że bardzo długo go brałam
ja też skończyłam,ale w sumie sama i sama sobie zmniejszyłam dawkę,więc jeżeli nie masz zagrożonej ciąży,to myślę,że już wystarczy

Aloha dziewczyny!
Jestem i już opowiadam! Ale na początku bardzo bardzo dziękuję za troskę. Aż miło mi się czytało, z łezką w oku chlip chlip:)
Rzeczywiście nie mam do żadnej z Was telefonu, nic też nie wiem o "tajnym":) No ale dobra - już opowiadam!
Wczoraj zadzwoniłam najpierw do mojego gina, powiedział, że nie ma możliwości mnie przyjąć, bo ma dyżur na porodówce i żebym pojechała na IP, choć jego zdaniem to nic groźnego. Oczywiście opieprzył mnie za to wstawanie z łóżka.... Jak wrócił M. to pojechaliśmy. Nie spakowałam torby do szpitala z tych nerwów i w sumie dobrze zrobiłam:) Na usg pani doktor potwierdziła, że łożysko jest ciut wyżej, ale mam leżeć jak najwięcej, bo jak będę się przemęczać to mi te wszystkie błonki będą plamić. A jak jeszcze raz przyjadę to mnie za karę położy i wtedy dopiero zobaczę co znaczy leżeć plackiem! Mam leżeć do końca tygodnia, a potem mogę wstawać, ale zero obowiązków! Mogę sobie podgrzać jedzonko, przygotować coś prostego, ale bez stania przy garach przez kilka godzin. Nie leżeć w wannie. Prysznic nie może być gorący! Powinno być ok. Wróciliśmy późno i od razu padłam więc wybaczcie, że nie napisałam:( Dzisiaj już lepiej. Wczoraj wzięłam 4 tabletki Duphastonu i mam teraz brać 3 x 1 do ustąpienia plamienia, ale już widzę, że jest mniej niż wczoraj. Jejuuuuu ile ta ciąża nerwów kobietę kosztuje....
Buziaki dla Was za wszystkie kciukaski!

Włąśnie też myślę, że wystarczy bo teraz łożysko produkuje wszystko co trzeba. Myśłałm, że któraś jeszcze bierze. A Luteina to chyba to samo

Silva to dobrze ,że wszystko dobrze się skończyło:)Wszystkie tu w nerwach czekałyśmy aż dasz o sobie znać...Lepiej się oszczędzaj jak położna mówiła!

Silva dobrze że pojechałaś tak byś w strachu żyła, a dla maleństwa to nie dobre. A tak wiesz że wszystko w porządku i jesteś spokojniejsza

reklama
silva no to całe szczęście:tak: leż,bycz się,bo później to ty będziesz odwalać całą robotę przy dziecku,tak czy tak,to my matki mamy najgorzej

Do góry