reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Silva, dobrze, że jesteś! Uwazaj na siebie i przede wszystkim dbaj o siebie i maleństwo!
Aestima, bardzo mi przykro i bardzo Ci współczuję :*
Aestima, Katamisz, pamiętajcie, ze cząstka tych którzy odchodzą narodzi się w tych, którzy dopiero przyjdą na świat...
Aestima, bardzo mi przykro i bardzo Ci współczuję :*
Aestima, Katamisz, pamiętajcie, ze cząstka tych którzy odchodzą narodzi się w tych, którzy dopiero przyjdą na świat...
Dzień dobry!
Ale się rozpisałyście wczoraj! :-)
Nadarabiając miałam parę pomysłów, co napisać, a teraz wszystko wyleciało z głowy - chyba sobie zacznę notatki robic
Wczoraj cały dzień nie zaglądałam, bo miałam urodziny, a mąż zrobił mi fantastyczną niespodziankę - wyszedł rano do pracy i... wrócił po pół godzinki, z kwiatkiem :-) Wcześniej podarował mi prezent i własnoręcznie zrobioną kartkę - jest cudowny!
Lecę poczytać inne wątki :-)
Ale się rozpisałyście wczoraj! :-)
Nadarabiając miałam parę pomysłów, co napisać, a teraz wszystko wyleciało z głowy - chyba sobie zacznę notatki robic
Wczoraj cały dzień nie zaglądałam, bo miałam urodziny, a mąż zrobił mi fantastyczną niespodziankę - wyszedł rano do pracy i... wrócił po pół godzinki, z kwiatkiem :-) Wcześniej podarował mi prezent i własnoręcznie zrobioną kartkę - jest cudowny!
Lecę poczytać inne wątki :-)
justynka1
Mamusia Antoniusia
To 100 lat Zołza
I 1000000000 całusów :*****************
mój mi nigdy kwiatka już chyba nie da:-wściekła/y:
zebrra
Potrójna mama :)
Dołączam się do życzeń 100 lat Zołza
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
i ja równiez życzę
100 Lat Zołza!!!!!
Silva dobrze, że jesteś, zostaw swoje namiary na tajnym :-)
100 Lat Zołza!!!!!
Silva dobrze, że jesteś, zostaw swoje namiary na tajnym :-)
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
takie nasze forum czerwcowe na które nikt nie ma dostępu, tam są nasze dane, zdjęcia, nr telefonów itd. Ale musisz najpierw napisać do Larvuni aby Ci przysłała zaproszenie na nasz tajny wątek