reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

w ogóle w szpitalu powiedzieli mi, że jak kobieta ma z nerwów się skręcać i wpędzać w obłęd to lepiej żeby zawsze przyjeżdzała, bo ma takie prawo i musi z niego korzystać, a newry niewskazane dla przyszłej mamy:)

reklama
Silva, dobrze, że jesteś! Uwazaj na siebie i przede wszystkim dbaj o siebie i maleństwo!

Aestima, bardzo mi przykro i bardzo Ci współczuję :*

Aestima, Katamisz, pamiętajcie, ze cząstka tych którzy odchodzą narodzi się w tych, którzy dopiero przyjdą na świat...

Dzień dobry!

Ale się rozpisałyście wczoraj! :-)
Nadarabiając miałam parę pomysłów, co napisać, a teraz wszystko wyleciało z głowy - chyba sobie zacznę notatki robic :-p

Wczoraj cały dzień nie zaglądałam, bo miałam urodziny, a mąż zrobił mi fantastyczną niespodziankę - wyszedł rano do pracy i... wrócił po pół godzinki, z kwiatkiem :-) Wcześniej podarował mi prezent i własnoręcznie zrobioną kartkę - jest cudowny! :-D
Lecę poczytać inne wątki :-)

reklama
takie nasze forum czerwcowe na które nikt nie ma dostępu, tam są nasze dane, zdjęcia, nr telefonów itd. Ale musisz najpierw napisać do Larvuni aby Ci przysłała zaproszenie na nasz tajny wątek

Do góry