reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelina noo dieta cud można powiedzieć (napisać).. ale cóż ja już mam tak od tygodnia może, jem jem jem jem i jem
Dietka w sam raz na moje chude doopsko ;-)Moj tato wczoraj mi mówi "w końcu będziesz wyglądać jak kobitka, a nie jak wykałaczka" ;-)
Larvunia, ja po kawie mam odrzut jak z katapulty ;-)
W końcu mogę chodzić, choć łóżko nadal rozłożone, nawet nie wiecie jak dobrze jest pospacerować po 2 miesiącach leżenia plackiem w łóżku...
Misialina
Fanka BB :)
Hej Kobiety! Witam Was z rana....na tym L4 jest mi tak dobrze że nie uwierzycie...dobrze zrobiłam...ale macie smaki z rana...ja wcięłam rogalika z dżemem...nockę zaliczam do ciężkich mdłości+zgaga. Dzisiaj mam zamiar leniuchować na całego.
ja nie mam problemów z żadnymi zapachami naszczęście :-) chyba że czuje papierosy to zaraz mi się dźwiga i śmierdzi mi to jak niewiem, a przed ciążą paliłam.. (rzuciłam gdy zobaczyłam 2 kreseczki na teście) :-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Misialina, korzystaj póki możesz :-)
oooo to jak ja w 1 ciazy :-)ja nie mam problemów z żadnymi zapachami naszczęście :-) chyba że czuje papierosy to zaraz mi się dźwiga i śmierdzi mi to jak niewiem, a przed ciążą paliłam.. (rzuciłam gdy zobaczyłam 2 kreseczki na teście) :-)
reklama
Hej. My z Martynką zjadłyśmy śniadanko i myślimy co dalej ja to chetnie poleżała bym ale ona napewno nie )
Zycze miłego dnia
Zycze miłego dnia