reklama
No to Dziewczyny, dołączam do Was!
Dziś dwie kreski jak złoto, nie ma to tamto
Zrobiłam test o piątej rano i nie mogłam już długo usnąć. Ale potem praca i powiem Wam, że czuję się bardzo dobrze, czekam na te legendarne mdłości, ale póki co - tylko dół brzucha pobolewa, " ciągnie" co jakiś czas, kłuło mnie też w prawym jajniku. Muszę się jeszcze Z tą myślą oswoić, ale na razie - pozdrawiam!
Dziś dwie kreski jak złoto, nie ma to tamto
Zrobiłam test o piątej rano i nie mogłam już długo usnąć. Ale potem praca i powiem Wam, że czuję się bardzo dobrze, czekam na te legendarne mdłości, ale póki co - tylko dół brzucha pobolewa, " ciągnie" co jakiś czas, kłuło mnie też w prawym jajniku. Muszę się jeszcze Z tą myślą oswoić, ale na razie - pozdrawiam!
Ostatnia edycja:
LuckyClover
Zaciekawiona BB
Magda 36 G R A T U L A C J E !!!
emiolka24
Fanka BB :)
Witam.
Mnie też mdłości męczą niesamowicie, do tego to ciągłe zmęczenie....
Ale pocieszyć się trzeba tym, że to niedługo minie :-)
Magda 36 gratuluję maleństwa
Mnie też mdłości męczą niesamowicie, do tego to ciągłe zmęczenie....
Ale pocieszyć się trzeba tym, że to niedługo minie :-)
Magda 36 gratuluję maleństwa
Dzastina222
Czekam..
Magda gratki ogromne!!!!
Dziewczyny wynik bety to 31.7 U/L dziś 26 dc w niedziele powinnam mieć miesiączkę... mam się cieszyć? czy płakać że za mało??? Ratunku!!!
Dziewczyny wynik bety to 31.7 U/L dziś 26 dc w niedziele powinnam mieć miesiączkę... mam się cieszyć? czy płakać że za mało??? Ratunku!!!
tusenfryd18
Magda gratki ogromne!!!!
ja myślę, że beta taka niska, bo jesteś jeszcze przed terminem okresu, a beta podwaja się codziennie, więc najważniejsze, że wyszła dodatnia, bo to dobry znak
tusenfryd18
dzastina222 Myśle że powinnas sie cieszyc.
Widze że się w normach mieścisz.
Ale pogratuluje Ci jak i @bedzie sie spozniac.Wtedy to juz bedzie na 100%
reklama
blondplatyna
Magda gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzastina też szykuj się na to że będziesz czerwcówką, ale zatestuj w dzień @ lub zrób betę jeszcze raz.
Shalimar widzę, że mamy podobny tydzień, kiedy miałaś ostatnią @? Bo ja 4 września.
Dzastina też szykuj się na to że będziesz czerwcówką, ale zatestuj w dzień @ lub zrób betę jeszcze raz.
Shalimar widzę, że mamy podobny tydzień, kiedy miałaś ostatnią @? Bo ja 4 września.