reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
No to Dziewczyny, dołączam do Was!
Dziś dwie kreski jak złoto, nie ma to tamto:)
Zrobiłam test o piątej rano ;) i nie mogłam już długo usnąć. Ale potem praca i powiem Wam, że czuję się bardzo dobrze, czekam na te legendarne mdłości, ale póki co - tylko dół brzucha pobolewa, " ciągnie" co jakiś czas, kłuło mnie też w prawym jajniku. Muszę się jeszcze Z tą myślą oswoić, ale na razie - pozdrawiam!:)

Ostatnia edycja:
Gratuluję magda36

2016.gif

Magda gratki ogromne!!!!

Dziewczyny wynik bety to 31.7 U/L dziś 26 dc w niedziele powinnam mieć miesiączkę... mam się cieszyć? czy płakać że za mało??? Ratunku!!!

ja myślę, że beta taka niska, bo jesteś jeszcze przed terminem okresu, a beta podwaja się codziennie, więc najważniejsze, że wyszła dodatnia, bo to dobry znak

reklama
Magda gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzastina też szykuj się na to że będziesz czerwcówką, ale zatestuj w dzień @ lub zrób betę jeszcze raz.
Shalimar widzę, że mamy podobny tydzień, kiedy miałaś ostatnią @? Bo ja 4 września.

Do góry