reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam po spacerku ... ale zminooooo :baffled:

wpadam tylko życzyć wszystkim miłego weekendu :-):-):-) no i oczywiście 2 krech testującym !!! &&&&&&&&& zaciśnięte ... zmykam pakować manatki, bo jak tylko M wróci, zmykamy na weekend :rofl2:

Dzastina, nad czym Ty się zastanawiasz ?????? ciesz się !!! baaardzo się ciesz, bo fasolka jest na 1000% :-):-):-) gratulacje !!!!!!!!
Magda, i dla Ciebie ogromne gratulacje !!!!!!!

co do USG, to ja na pewno zrobię ok.8 tyg, dla potwierdzenia, że jest dzidziuś i ładnie się rozwija ... a potem pewnie standardowo ... 12-13, 20-22, 32-35 i przed samym porodem ... tak miałam w pierwszej ciąży, tyle, że na pierwsze poleciałam w 6 tyg i nic jeszcze nie było widać :tak: no i przed samym porodem miałam 2, bo już gruuubo po terminie było ;-)

reklama
Witam was dziewczyny :-)
GRATULUJE nowym zafasolkowanym mamusia :tak: spokojnej i zdrowej ciazy wam zycze dziewczyny :-)
Ja sie dzisiaj kiepsko czuje katar mnie dobija i w dodatku jedna nerka mnie boli,poprostu daje znac o sobie przy kazdym ruchu moim,kucnieciu i obrocie :crazy: i nie wiem co robic z tym hmmm jak mi nie przejdzie przez weekend no to w pon do lekarza,niestety :tak:
Wpadlam wam zyczyc milego i spokojnego weekendu :tak: :-D no i za reszte testujacych trzymam mocno kciukasy :tak: &&&&&&&&&&&&&& :-D oby sie nam wszystkim udalo ;-)

Dziękuję dziewczyny!!!

Jesteście żywym złotem na tej planecie Ziemia:) nawet sobie suwaczek wstawiłam..... jeszcze raz wam bardzo dziękuję... mam nadzieję że w poniedziałek beta urośnie na tyle by się już cieszyć na całego:)

JoL miłego weekendu Ci zyczę.

Dzastina222 tak z pewną dozą nieśmiałości podeszłas do tego testu......:confused2:a tu prosze ,masz juz swoj suwaczek.

A mnie cycole bola jak nie wiem,w dodoatku zebrało mnie na mdlosci ktorych nie miałam.
Polazlam do sklepu,i nic nie kupilam bo jakby nic nie bylo w nim do jedzenia.A zjadlabym cos.....i nie zjadlabym:szok:
Wroce do Was poznym wieczorkiem moze mi sie polepszy.

LuckyClover
lil_maja
emiolka 24
Dzastina 222
tusenfryd 18 :)))))))))))))))
blond platyna
JoL
i wszystkim kibicującym - dzięki ogromne! :))))))))))))))))))))

Jeszcze się nie nauczyłam Waszych imion/nicków, ale się wdrożę, skoro jest powód do siedzenia na tym forum:) Jestem z Wami - testowiczki weekendowe, bądźcie dzielne!
Tylko pytanie - kiedy jest jeszcze śluz, a kiedy już plamienie, bo coś lekko brązowego jednak się wydobywa, mocniej podczas imitacji @ w ostatnich dniach, ale widzę,że i teraz mnie nie opuszcza

Ostatnia edycja:
Magda ja w pierwszej ciązy tak plamiłam... ale calutką ciążę... najwyraźniej masz słabiutkie naczynka na szyjce macicy i z tąd te plamienia.. ale musisz to sprawdzić u ginekologa bo może trzeba bedzie brać Duphaston lub Luteinę... Ja właśnie na to plamienie dostałam Luteinę dopochwowo 2x1... doustnie nie mogłam jej brać bo ją trzeba trzymać pod jezykiem aż się rozpuści a jest masakrycznie gorzka...fu.. a no doustna jest inna...taka malutka a dopochwowa wygląda jak normalna tabletka...( żeby się jasno wysłowić) :):):) dawaj suwaczek kochana... bo idziemy łeb w łeb... będzie nam raźniej razem bo oby dwie jeszcze 4 tc nie mamy:)

Hej kobitki :)

Magda
, wielkie gratulacje :):):)

Dzastina, Tobie też gratuluję :) Chociaż ja nie jestem zwolenniczką testowania przed ;)

A u mnie tempka rośnie, śluz jakby stracił na kolorze, już nie jest w kolorze kawy z mlekiem :) No i kupiłam test, jutro rano zrobię z niego użytek :) Proszę o trzymanie kciuków :)

Co do usg, ja miałam robione dość często, ale dlatego bo pierwszą ciążę straciłam, potem miałam komplikacje, z synkiem brałam leki na podtrzymanie. To taki mój przypadek ;)

Magda i Dzastina..... gratuluję dziewczyny....dajcie potem znać jaki macie termin

blusia...3mam mocno kciuki za jutrzejsze testowanie

A ja dziewuchy...cycole na rozwaleniu (Ból jakich mało) ...i ponoc jestem bardzo humorzasta dzisiaj....hehe...odliczam dni do wtorku...ide robić wyniki....nikomu jeszcze nie powiedzieliśmy...a chciałoby się pochwalić...skręca mnie jak nie wiem co....ale poczekam jeszcze do listopada....nie chcę zapeszać....

reklama
hej dziewczyny! długo się nie odzywałam, ale w tygodniu za bardzo niestety nie mam czasu :( ależ tu się dzieje!!! gratuluję wszystkich dwóch kreseczek i mocno trzymam kciuki za testujące :) będzie dobrze kobitki!
a ja dziś miałam pierwsze spotkanie z położną (bo to ona opiekuje się ciążą w UK a nie lekarz) i trochę skłamałam...że nie pamiętam kiedy miałam ostatni okres... więc mi orientacyjnie wpisała 10 sierpnia ( a miałam 28), ale to tylko po to, żeby szybciej skierowanie na pierwsze usg dostać :p także czekam na wiadomość ze szpitala, pewnie za jakieś 2-3 tygodnie pierwsze usg :) nie mogę się doczkać!!! a dziś nie wytrzymałam i powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu. Dalej się boję, że to za wcześnie, ale z drugiej strony nie chcę się spodziewać najgorszego, więc podjęliśmy ryzyko i jakoś tak mi lżej na duszy. Wszyscy oczywiście mega pozytywnie zaskoczeni :) a jak tam u Was? wytrzymujecie utrzymanie ciąży w tajemnicy?
pozdrowionka!

Do góry