reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

aaa...jeszcze jedno-za cholere nie potrafię dodać suwaczka:crazy: mimo iż już go stworzyłam...szperałam w całym menu i echo-chyba ślepa jestem :nerd: dziwi mnie też to iż jak odpisuje i moja wiadomość się pojawia ale JEST bez fotki ogólnej :-(hmmm...POMOCY

reklama
aaa...jeszcze jedno-za cholere nie potrafię dodać suwaczka:crazy: mimo iż już go stworzyłam...szperałam w całym menu i echo-chyba ślepa jestem :nerd: dziwi mnie też to iż jak odpisuje i moja wiadomość się pojawia ale JEST bez fotki ogólnej :-(hmmm...POMOCY

W panelu kontrolnym edytuj sygnaturę - tam wstawisz suwaczek. Powodzenia!

) Ja nadal nie wykonałam jeszcze testu...

Ja nie wiem na co Ty czekasz????? Rob ten test i bedzie po klopocie.Jak jestes to Ci pogratulujemy,jak nie jestes to.......tez Ci pogratulujemy:D no bo nawet nie wiem co w takiej sytuacji mam napisac.

panel kontrolny -sygnatura-ikonka z planeta i ósemka leżąca:)

Dziewczyny znalazłam fajny kalkulator porodu,może ktorejs z Was sie przyda
- Kalkulator ciąży i porodu

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny! Ja nadal śpię na stojąco i wszystko mnie drażni....wczoraj to nawet ryczałam....nie wiem z jakiego powodu...pewnie taka nasza kobieca natura...jak narazie jestem dzisiaj o jednym jabłku...na nic więcej jak narazie się nie skuszę....teraz przyszłam z pracy i lecę do drugiej na 14 tą....chyba będę musiała z tej drugiej zrezygnować, bo to w przedszkolu a wiadomo dzieci chodzą do przedszkola z infekcjami, przed którymi ostrzegał mnie lakarz....

Cześć Dziewczyny. Miło Was tu spotkać.
Małgosia...37 Powiem szczerze, że to też moja trzecia ciąża. Mam 36 lat. Też jestem tym trochę przerażona, ale jednocześnie bardzo szczęśliwa. Ja zawsze chciałam mieć trójeczkę w domu, ale mój mąż zawsze sie upierał, że dójka wystarczy. No i wystarczyło trochę nerwów w pracy, cały cykl mi się poprzestawiał. No i proszę. Mam cudowną niespodziankę. Nawet mój mąż już to zaakceptował i wszystko powinno być OK.
Jeśli na zwykły test jest za wcześnie, to może zrób betę. Zawsze to będzie pewniejsze.
No i też tak, jak Ty mam problem z suwaczkiem. Ale, to też pewnie w końcu nam sie uda. Właśnie zastosowałam się do lil_maja, zobaczymy czy się udało.
tusenfryd18 kalkulator super.

Blondplatyna....ja też się zastanawiam....lekarz mnie ostrzegał przed infekcjami i gorączką....więc chyba myślę że nie mamy się co zastanawiać....fasolki są najważniejsze

Małgosia 37-
trzecie dzieci są najbardziej udane i sa najgrzeczniejsze, także życzę powodzenia!
lil-maja
przy pierwszej ciązy krwawienie było jak obfita@, dlatego i ja i gin myslelismy ze to już koniec, a wcale tak nie bylo. teraz było brunatne plamienie w sumie dobę trwało
blondoplatyna
pracuję w przychodni i wiem ze 3 usg w trakcie ciązy to standard, pierwsze w 12-13 tyg. Jeśli nie dzieje się nic niepokojącego zwykle to wystarcza. Rozliczają lekarzy z tego jeśli skierują na wiekszą ilość bo musi być medyczna podstawa. W małych gabinetach usg robią nawet podczas kazdej wizyty- myslę, że to przegięcie i naciąganie pacjentek. Ale z drugiej strony fajnie jest popatrzyć sobie na dzidziusia więc pacjentki są zadowolone i płacą. Moja gin jest specjalistą od usg właśnie i pewnie zrobi mi max 5 usg, tak jak w pierwszej ciąży.

reklama
Do góry