2 godziny kombinowania i udalo sie hehe.mam te suwaczki uczciwie mowiac to z daty miesiaczki wychodzi mi termin na koniec maja ale ja mam cykle 33 dniowe i wyliczylam sobie ze jednak termin mam na 1 czerwcaranki to taki uroczy czas kiedy moge poleniuchowac bo maz w pracy, dominisia w przedszkolu ale zaraz musze wstawac i jakies lekcje naszykowac na lekcje i dom ogarnac
reklama
agapa
Fanka BB :)
Proszę już czerwcówki
zyczę wam spokojnych 9 miesięcy i nie czytajcie tych tragicznych wydażeń, każda ciąża jest inna.
Aha i mam do was pytanie: czy któraś nie potrzebuje Luteiny bo mam na zbyciu nie napoczętą z dobrą datą ważności. Jakby potrzebująca była z okolic Mińska Maz. to przekaze osobiście:-)
zyczę wam spokojnych 9 miesięcy i nie czytajcie tych tragicznych wydażeń, każda ciąża jest inna.
Aha i mam do was pytanie: czy któraś nie potrzebuje Luteiny bo mam na zbyciu nie napoczętą z dobrą datą ważności. Jakby potrzebująca była z okolic Mińska Maz. to przekaze osobiście:-)
tusenfryd18
2 godziny kombinowania i udalo sie hehe.mam te suwaczki
Zdolna dziewcznynka
dzięki agapa
rosellita
Zaangażowana w BB
czesc Kochane
Wiecie ja mieszkam w Anglii i tu trochę inaczej jest tzn pan doktor dał mi kubeczek w tamtym tygodniu i kazał dziś z rana pierwsze siku zanieś do apteki oni potwierdzą moją ciążę a później z tym potwierdzeniem mam się stawić u niego na 9 i wtedy dostanę dalsze instrukcje.
Więc ja dziś już nie śpię od 4 siku robiłam chyba z 4 razy zaraz zmiatam do apteki i na wizytę
tusenfryd18 Dzięki za dokładne wyjaśnienie tej bety i współczuje tych zaparć a jajniki to odczuwam tylko prawy mam nadzieje że to normalne
Ssabrinaa powodzenia w testowaniu
Dzastina222 kochana trzymam kciuki za dzisiejszą betę ale na pewno będziesz czerwcóweczką jak i my
prettyWoman ja równieżwspółczuję mdłości :-)
Wiecie ja mieszkam w Anglii i tu trochę inaczej jest tzn pan doktor dał mi kubeczek w tamtym tygodniu i kazał dziś z rana pierwsze siku zanieś do apteki oni potwierdzą moją ciążę a później z tym potwierdzeniem mam się stawić u niego na 9 i wtedy dostanę dalsze instrukcje.
Więc ja dziś już nie śpię od 4 siku robiłam chyba z 4 razy zaraz zmiatam do apteki i na wizytę
tusenfryd18 Dzięki za dokładne wyjaśnienie tej bety i współczuje tych zaparć a jajniki to odczuwam tylko prawy mam nadzieje że to normalne
Ssabrinaa powodzenia w testowaniu
Dzastina222 kochana trzymam kciuki za dzisiejszą betę ale na pewno będziesz czerwcóweczką jak i my
prettyWoman ja równieżwspółczuję mdłości :-)
tusenfryd18
czesc Kochane
)
Ja tez nie mieszkam w polsce, nie mam zielonego pojecia co i jak. Dowiadywałam sie od dziewczyn że nie mam co isc do lekarza niż w 10 tc.
Ze podobno nic mi tutaj nie zrobia do tego czasu,chyba może tylko potwierdza ciąże.
podobno nie podaje sie tutaj nic w pierwszym trymestrze,mowie tu o podtrzymywaczach.
Ja mimo wszytko wybieram sie za tydzien,lekarz mnie nie wyrzuci a i moze wyslucha mnie moich obaw,i to ze poprzednia ciaze przelezalam.
Tak wiec nie moge sie juz doczekac pierwszej wizyty.
Julisia
Cześć dziewczyny!
coraz więcej piszecie - fajnie! ale wybaczcie mi bo nie mam dzisiaj weny wszystkim odpisywać
mnie od rana męczą mdłości do tego cały czas jestem głodna nawet w nocy a do tego jestem potwornie zmęczona bo przy mojej kruszynce cały czas mam zarwane nocki więc jest ciężko:-( ale dzisiaj zobaczę moją fasolinkę już nie mogę się doczekać ale i strasznie się denerwuję...
coraz więcej piszecie - fajnie! ale wybaczcie mi bo nie mam dzisiaj weny wszystkim odpisywać
mnie od rana męczą mdłości do tego cały czas jestem głodna nawet w nocy a do tego jestem potwornie zmęczona bo przy mojej kruszynce cały czas mam zarwane nocki więc jest ciężko:-( ale dzisiaj zobaczę moją fasolinkę już nie mogę się doczekać ale i strasznie się denerwuję...
Jak tak czytam o tych Waszych mdłościach to przypomina mi się pierwsza ciąża. Teraz jest zupełnie inaczej
Co do mojego plamienia, bylam wczoraj u mojej gin. Nawet szybkie usg nam zrobila widzialm więc ciemną plamkę - moją fasolkę. Dostałam duphaston i odpowiedź, że tak się często zdarza, a przyczyn jest mnóstwo. Plamienie ustąpiło jednak duphastonu dostałam i to az 3 opakowania i mam brac 3 dziennie!
Co do mojego plamienia, bylam wczoraj u mojej gin. Nawet szybkie usg nam zrobila widzialm więc ciemną plamkę - moją fasolkę. Dostałam duphaston i odpowiedź, że tak się często zdarza, a przyczyn jest mnóstwo. Plamienie ustąpiło jednak duphastonu dostałam i to az 3 opakowania i mam brac 3 dziennie!
blondplatyna
Witam was z rana! Z rana bo dopiero wstałam.
Wczoraj byłam u lekarza, wcześniej zrobiłam badanka, wszystko w porządku, a beta piękna 1544 - podobno 5 tydzień. Powiedzcie mi co uważacie o robieniu USG we wczesnej ciąży, bo mi lekarz powiedział, że pierwsze dopiero w 12 tygodniu.
Wczoraj byłam u lekarza, wcześniej zrobiłam badanka, wszystko w porządku, a beta piękna 1544 - podobno 5 tydzień. Powiedzcie mi co uważacie o robieniu USG we wczesnej ciąży, bo mi lekarz powiedział, że pierwsze dopiero w 12 tygodniu.
Małgosia...37
Zaciekawiona BB
Witajcie kochane kobietki...GRATULACJE dla wszystkich mamusiek,a dla niepewnych jeszcze swoich fasolinek dużo wiary i nadziei-trzymam mocno kciuki &&& Nie wiem kto mnie pamięta a kto nie...ale wróciłam zgodnie z obietnicą-korzystam z wolnej chwili :-) Ja nadal nie wykonałam jeszcze testu...czekam jeszcze kilka dni-jeśli okaże się iż jestem w ciąży to tak naprawdę nie wiem...czy mam czy też :-( ??? to byłaby moja 3-cia ciąża-przyznam się iż nieplanowana(może wstyd w tym wieku zaliczyć wpadkę),więc moje uczucia są mieszane ogólnie jakoś mam doła...być może ktoś mnie zrozumie,a ktoś inny potępi ale na dzień dzisiejszy dziwnie mi z tą świadomością...kurcze przecież ciąża powinna wywoływać radość!!! a ja wciąż przygnębiona :-( może jakoś wszystko się ułoży...Pozdrawiam Was kochane ciężaróweczki-czerwcóweczki oraz wszystkie mamuśki...to na tyle,postaram się tu zajrzeć wieczorkiem...miłego dnia Kochane dziewczyny !!!
reklama
lil_maja
Jak tak czytam o tych Waszych mdłościach to przypomina mi się pierwsza ciąża. Teraz jest zupełnie inaczej
A jak długo to plamienie u Ciebie trwało w sumie? I było bardzo bardzo skąpe? Czy takie umiarkowane?
Witam was z rana! Z rana bo dopiero wstałam.
No to gratulacje Blondplatyna! Ja miałam pierwsze usg robione około 7 tygodnia i potem to już na każdej wizycie.