Ale wiecie co pierwszy raz słyszę o tej becie może ktoś mi tak to krótko wytłumaczy
A śluz mam taki kremowy nie zbyt dużo ale jest mokro.
Jutro wizyta nie mogę się doczekać
Normy
beta-HCG
tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000
Ssabrinaa takie myśli sa typowe dla tych pragnących i oczekujacych. Ja się strasznie dolowalam wtedy kiedy to w glowie byly plany a ja przygotowywuja sie do bycia w ciazy zagladalam na bb. Oj naczytalam sie o klopotach dziewczyn z zajsciem w ciaze i o tych ktore stracily swoje dzieci..........myslalam ze zwariuje myslalam a po co mi to tyle stresow ,nadzieji,oczekiwan,nerwow.
Od poczatku staranek po glowie chodzily dziwne mysli,nawet kiedy pojawily sie II kreski to i tak myslalam ze kupilam zly test,moze przeterminowny
.
Powiem Ci szczerze ze jeszcze na razie nie umiem sie cieszyc tak w pelni z ciąży,chociaż staram sie byc dobrej myśli.Zastanawiam sie na karzdym kroku w pracy na ulicy,kiedy robie obiad,jade samochodem......a propos.Wlsanie wczoraj kiedy jechaalm do pracy tak sie zamyśliłam że nawet nie zauważyłam fotoradara ,pierwszy raz w karierze kierowcy dostane mandat.A tak na margineste zawsze sie zastanawialam jak to jest kiedy radar robi zdjecie,czy to blyska tak ze wiesz ze Ci robi czy to jest tak że nawet nie wiesz
No ale teraz wiem
Blyska jak cholera,a w dodatku napewno taka paskudna mine zrobiłam
No ale wracajac do tematu,myśle że w pelni szczescia bede kiedy to mina te kryzysowe 3 miechy,i badania wykarza ze dzidzia dobrze sie rozwija.
Życze Ci z całego serducha pieknych grubych
II :-):-):-)
lil_maja dzieki,rzeczywiscie zapomnialo mi sie o pysznych jogurcikach.Powroce do czestrzego ich spozywania