reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Felkaa co ty, mi się fajnie czyta ze jakaś inna ciężarna ma się super, przywraca to wiarę w ten "błogosławiony" stan ;)

Mama matiego Stachu strasznie daje w kość, 33tc to już prawie porodowka ;)

Ech dopiero co dowiedziałam się że jestem w ciąży i to był 4tc a teraz już myślę o porodzie, dobrze że tak jak teraz nie ciągnęło mi się do 30tc bo bym na łeb dostała ;)
Dziewczynki są super, ja trochę się podlamalam hak mi w 12tc powiedział ze na 95% chłopak bo my strasznie chcieliśmy drugą dziewuszke, bo ta pierwsza taka spoko wyszła ;)

reklama
hej dziewczeta :)

ja juz dochodze do siebie, sasiedzi juz mnie po kaszlu poznają :p dzisiaj koncze antbiotyk i czekam az kaszel wtórny minie :)

dbajcie o siebie a ja uciekam do pracy :-)

kati ciążowo źle się czujesz? mdłości? jak Mati?

ja zaraz idę do fryzjera (biorę Emi ze sobą), muszę poprawić sobie humor, jakaś podminowana jestem

Pokaż jaka jesteś piękna :) i pokaż brzuch! Mój mały w sumie, ludzie na ulicy mi mówią "ooo to już będzie 5-6 miesiąc" a ja na to "nie to już 8 :)" i zawsze szok :p

reklama
Hejka!

Piękna Felko pochwal się :-*
Kati gratulację!!
Doggi co tam? Jak samopoczucie? Wrzuć zdjęcie brzuchola.

U Nas chorobowo - Nina ma anginę. 5 dni pod rząd miała gorączke - najpierw 37, potem 38, a wczoraj 39 i zero innych objawów. Pojechałam wczoraj z Nią do lekarza, a ta że angina :szok: a ja też umierająca... nie dość że katar gigant męczy i teraz chrypa, to jeszcze mam zapalenie dróg moczowych i umieram :-( a tu bez terminu się do lekarza nie dostanę i gada mi dzisiaj że dopiero w środę. Może uda mi się wykurować do tego czasu. Nawiedzę aptekę za chwilę jak Sz.wróci.

Do góry