reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Asinka bidule! Kurujcie się dziewczyny! Dużo zdrówka, bierzcie dużo witaminy C i polecam tran (ola cały rok pije tran i jak zaczyna się kiepska pogoda daje też witc w kroplekach i zdrowa (odpukać) za to ja wiecznie kaszel, katar itp trafiony ze mnie towar ;)

Moje samopoczucie kiepsko w sumie, ale to dziś przez kiepską noc, miałam taką zgage ze skończyło się na nocnym rzyganku juz drugi raz w tym tyg :/ no ale w sumie T mnie trochę pocieszyl w nocy (no oczywiście się wkur.rwiłam ze znowu coś i krzyczałam ze pier.dole T i jego chęć powiększania rodziny i pier.dole to wszystko po porodzie zaczynam nowe życie w Brazylii a T tylko powiedział "juz niedługo, tak naprawdę niedługo, i to prawda 49dni fo terminu w obliczu tych wszystkich które mam za sobą to bardzo niewiele i mi przeszło :D

Doggi i Ty 'to' nazywasz brzuchem...??? hihi ja mam większy:-p a tak na poważnie - to faktycznie Stachu miejsca nie ma plus jak siedzi, zamiast głową w dół, to..o dół...; przepraszam, ale rozbawiła mnie Twoja nocna 'awantura';-) ale masz figurę - zazdraszczam...:sorry::tak:
asinka o kurcze, kurujcie się!!!!!!!!!!!! zdrówka kochana!!!!

Felkaa no ten mój brzuch to żart (ale chociaż coś dobrego w tej ciąży) :) ludzie zdziwieni jak mowie ze to 8 miesiąc ;) i co zabawne niby jest tak ze każda ciąża yo większy brzuch, a ja mam w drugiej ciąży mniejszy niż w pierwszej ;) gin też zawsze w szoku jaki mały brzuch :p

Z awantury sama się śmiałam jak juz się lepiej poczułam :p

Ile przytylas? Ja w tej chwili mam +8,5kg a czuje się jak wieloryb :(

Ja z Olą przytyłam 13kg jakoś ale taka jakaś bardziej rozjechana byłam teraz tyje podobnie a generalnie biodra wąskie, brak bocxkow, nawet cellulit mi nie wyszedł a z Olą Dramat

reklama
Felkaa ola rano miała jakiś okropny kaszel po obudzeniu, ale napila się wody i jej przeszło, czasem ma takie strzały jak jej w gardle zaschnie

Do góry