reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej
dawno mnie nie było... aż mi wstyd :zawstydzona/y:
dużo pracy miałam ostatnio no i od czasu przedszkola wiecznie coś.
Od dzis jestem na opiece - Mati ma ospę :-(
A tak ogólnie to od września permanentny katar i kaszel ale radzę sobie sama ziołami.

Madzioolka bardzo mi przykro... tulam Cie mocno. Na pocieszenie Ci napiszę, ze moja koleżanka urodziła córkę potem dwa razy poroniła a potem urodziła zdrowego syneczka i tego ci życzę kochana

Felkaa a który to już masz tydzień? dobrze się czujesz? i dobrze czytam będziesz miała drugą córcie?
Ironia nie poddawaj sie i powalcz jeszcze o dzidzię
Asinka i jak tam w dojczlandi ;-) byliśmy ostatnio w Bestwinie i wspominałam Was :-)
Doggi oj co za nowiny to Ci Stachu wyprawia w brzuszku - bidulko oby po twojej myśli wszystko było

A tak w ogóle to mam dwie kreseczki na teście beta z soboty zeszłej 136 (w piątek miał być okres) jutro ide powtórzyć betę trzymajcie kciuki a w środę może do gina :-)

witam sie nieśmiało, ale jakoś weny na pisanie brak :zawstydzona/y: za to podczytuje was regularnie

kati moje gratulacje, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&

Madzioolka przykro mi bardzo, ale ważne ze twoje samopoczucie juz ok, oby badania cos wyjasniły

ściskam wszystkie, buziaki :-)

Kati gratulacje!!!! To co sierpień 2015? Czy jeszcze lipiec?

Mama matiego a co tam u ciebie?

U mnie coraz większe zmęczenie i niemoc, czas zaczyna się dłużyć, byle do świąt potem już poleci, a przynajmniej taką mam nadzieję :)

Ostatnia edycja:
Madzioolka ściskam kochana!!! powtórzę za dziewczynami - oby badania wszystko wyjaśniły
kati gratulacje!!! to Ci wiadomość!
mamoM hej! jak się czujesz?
Doggi oj wierzę, że Ci się dłuży, oby do Świąt! a jak Olcia?
ironia wykurowałaś się?

ja już w domku siedzę, 'lekkie' zdenerwowanie się w pracy skończyło się 2-dniowym pobytem w szpitalu, wszystko ok, ale już nie wracam do pracy

Felkaa a dlaczego szpital? Co się działo?
Strasznie die dłuży, tak jak do 30tc czas galopowal tak skończyłam 30 i wlecze się, jestem w trakcie 33tc a czuje jakby te 2,5tyg trwały ze 3 miesiące :/
Ola szaleniec nie do opanowania, tornado ;)

reklama
Doggi 'choruję' najprawdopodobniej na tężyczkę, kiedyś pisałam o tym, w skrócie doszło do 'ataku' w pracy, łącznie z omdleniem i wylądowałam w szpitalu, chciałam dłużej pracować, ale za dużo zostało powiedziane...; ja oczywiście za dużo biorę do siebie, za bardzo przeżywam, ale taka jestem...; ja właśnie nie chciałam siedzieć w domu...

Do góry