reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Felkaa co ty, mi się fajnie czyta ze jakaś inna ciężarna ma się super, przywraca to wiarę w ten "błogosławiony" stan ;)

Mama matiego Stachu strasznie daje w kość, 33tc to już prawie porodowka ;)

Ech dopiero co dowiedziałam się że jestem w ciąży i to był 4tc a teraz już myślę o porodzie, dobrze że tak jak teraz nie ciągnęło mi się do 30tc bo bym na łeb dostała ;)
Dziewczynki są super, ja trochę się podlamalam hak mi w 12tc powiedział ze na 95% chłopak bo my strasznie chcieliśmy drugą dziewuszke, bo ta pierwsza taka spoko wyszła ;)

reklama
hej dziewczeta :)

ja juz dochodze do siebie, sasiedzi juz mnie po kaszlu poznają :p dzisiaj koncze antbiotyk i czekam az kaszel wtórny minie :)

dbajcie o siebie a ja uciekam do pracy :-)

kati ciążowo źle się czujesz? mdłości? jak Mati?

ja zaraz idę do fryzjera (biorę Emi ze sobą), muszę poprawić sobie humor, jakaś podminowana jestem

Pokaż jaka jesteś piękna :) i pokaż brzuch! Mój mały w sumie, ludzie na ulicy mi mówią "ooo to już będzie 5-6 miesiąc" a ja na to "nie to już 8 :)" i zawsze szok :p

reklama
Hejka!

Piękna Felko pochwal się :-*
Kati gratulację!!
Doggi co tam? Jak samopoczucie? Wrzuć zdjęcie brzuchola.

U Nas chorobowo - Nina ma anginę. 5 dni pod rząd miała gorączke - najpierw 37, potem 38, a wczoraj 39 i zero innych objawów. Pojechałam wczoraj z Nią do lekarza, a ta że angina :szok: a ja też umierająca... nie dość że katar gigant męczy i teraz chrypa, to jeszcze mam zapalenie dróg moczowych i umieram :-( a tu bez terminu się do lekarza nie dostanę i gada mi dzisiaj że dopiero w środę. Może uda mi się wykurować do tego czasu. Nawiedzę aptekę za chwilę jak Sz.wróci.

Do góry