reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej
u nas dziś pobudka o 5.30 (tzn. M spał dalej, faceci...;-)), Emi męczył kaszel a raczej spływająca wydzielina z noska, mam nadzieję, że przez te parę dni jakąś ją podkuruję, chora nie jest tfu tfu ale ostatnio podobnie się zaczynało a potem 3-tyg kaszel :no: we wtorek mamy iść do sąsiadów na ur synka a w piątek pasowanie na przedszkolaka więc fajnie jakby w tym uczestniczyła.
Doggi toż Ci Stachu no! trzymam kciuki, co by Jaśnie Pan się obrócił!!! masz wyniki? ja też pierwszy raz o tej cholestazie słyszę...
ironia trzymam za Was kciuki!
moon jak tam Wam idzie ocieplanie mieszkanka? co kupiliście? pochwal się?:tak:mi się włączyło myślenie o tym jak tu drugiego Maluszka ulokować, jak łóżeczko postawić itd najprawdopodobniej będziemy kupować nowe łóżeczko, bo po Emi kolorystycznie nie pasuje, a kurcze boję się malować, więc chyba kupimy nowe (białe) z opcją - kółka, żebym mogła z jednego pokoju do drugiego pojeździć;-):tak: na inne rzeczy też już mam pomysły/zarys, jak będę na L4 to się tym konkretnie zajmę:-)

reklama
Felkaa a inhalacje robisz Emi?
Mój gin sugeruje że lepiej jakby się nie obrócił bo przenoszę napewno z tak długą szyjka bo Teraz nie ma mowy o skracaniu bo on nawet tyłkiem nie uciska tam no tyłek ma maxymalnie po lewej stronie brzucha praktycznie na biodrze mi siedzi :/ i do tego nóg nie ma podkulonych tylko wyprostowane ze kopie mnie maxymalnie po prawej stronie a głowę wtula w mój żołądek, i jak Stachu za parę tyg naprawdę się obróci to 6cm szyjki będzie się skracala i skracala ze będzie problem z porodem bo tak jak dzieci w tym 30tc są juz głową w dół to tam po mału ugniataja uciekają a u mnie nie ma co ugniatac no ten se wymyślił dziwaczne pozycję jakaś

U nas pokój stacha praktycznie gotowy i wyprawkę tez, tylko wózek, przewijak i wanienka do kupienia tak wszystko juz mam.

Wyniki juz mam na szczęście yo nie cholestaza (tesciowa mówi ze cholestaza to taka jakby chwilowa niewydolność wątroby która w trzecim trymestrze jest obciążona za bardzo przez estrogen i progresteron i żółć zatrzymuje i jakieś z tego są straszne konsekwencje i yo bardzo niebezpieczne) na szczęście alaty mam w normie i to nie to tylko niewiadomo skąd to swędzenie i obrzęk (białka w moczu nie mam i z diety wyeliminowane rzeczy od których Sue pachnie no cóż jeszcze 67 dni a jak cc to 60 juz blisko :)

hej
Doggi no to faktycznie pozycja Stacha po zbóju...; trzymam kciuki za te 60 dni! tak, inhalujemy Emi, do tego Acerola, olejek eukaliptusowy, jest o wiele lepiej tfu tfu; macie osobny pokój dla Stacha? my wózek mamy, M musi tylko kółka sprawdzić

my dziś same z Emi, M w pracy; wymyśliłam sobie, że zrobimy bułeczki maślane z rodzynkami, nigdy jeszcze nic nie robiłam na drożdżach...:zawstydzona/y:

hej ironia
już myślałam, że znowu napiszę sama do siebie...
ja się czuję świetnie:-) troszkę już ciężkawo wieczorami ale ogólnie suuuper:-) dziś u nas Pasowanie na Przedszkolaka:-)
ironia to chyba dobrze, że pracy dużo?;-) jak Benio?

gdzie reszta?

Madzioolka
jak u Ciebie kochana?:*

felcia no niby dobrze ale stresu wiecej i juz mnie to wykancza powoli :(
a bencio fajnie chodzi do przedszkola, łązimy do psychologa zeby ocenic jego mowe takze ciagle coś...

tak mieszkanko juz dawno urządzone, spielismy sie i zaraz po malowaniu urzadzilismy wszystko w tydzien :) kurierzy tylko kursowali w jedną i druga strone hehe :D brakuje nam w sumie tylko szafki rtv bo zadnej ladnej nie znalazlam :(

reklama
Hejka!
Puchy tu ostatnio... ja jakoś się ogarnąć nie mogę, podczytuję, ale brak weny. Zresztą u Nas dzień wygląda jak każdy inny, więc co tu pisać :p

Felka jak się czujesz dzisiaj? Czekam na zdjęcie brzuchola :-)

Ironia a gdzie zdjęcia nowej chaty? Pochwal się.

Będziemy miały gościa pod długiej nieobecności - Katamisz ma nas odwiedzić!!

Do góry