reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Aestima ola to wogole kawał baby ;) budowy ciała ani ciut ciut nie ma po mnie, ja byłam raczej drobna szczególnie jak byłam taka s
Siksa wszystkie ciuchy na mnie wisiały a Ola taki klopsik ;)

No mi się te skurcze zaczęły przez tego naszego glupkoeatego psa i to dopiero skończony 17tc i mnie cholera bierze bo ja nie umiem się oszczędzać i juz mnie nosi :/

reklama
Hej! Ja jestem ale robimy remont, mialo byc tylko malowanie jednego pokoju a juz i przedpojok poszedl pod walek i nie wiem czy o jadalnia tez nie zahaczymy :p

Duzy pokoj na delikatny blekit - polarne niebo duluxa a przedpokoj na bialo bo to dlugi ciemny tunel, kuchni tez by sie przydalo ale zrobilby sie z tego remont generalny a na to nie mamy ani czasu ani ochoty ani kasy, moze w przyszlym roku. Chcemy to szybko skoncztc bo w srode jedziemy na mazury

u nas tez remont na całego - dzis malarz zaczał :D w sensie kuje sciany poki co pod elektryke i bedzie troche wiercenia ;-) mam nadzieje ze do przyszłej środy skonczą malowanie, wtedy na szybko kogoś do sprzątania jeden dzien i moze po 25 wreszcie sie wprowadzimy !! :) :-D:-D

nic wiele nie robie ale to samo ogarnianie i kombinowanie funduszy :p jest meczące eh poszlabym spac ale nie mam zadnego lozka tutaj :confused:

wstyd wstyd wstyd:zawstydzona/y: tak długo mnie nie było, że głupio cokolwiek pisać... no ale jestem. Nie gniewacie się, co? ;-) ja w trakcie przeprowadzki jestem, tzn pakowania dobytku, bo przeprowadzka za miesiąc się zacznie dopiero. Cały lipiec nie było mnie w domu, egzminy zdane, wypoczeci jesteśmy a ja napawam się spokojem w domu. Dzieci juz jakieś takie duże i ogarnięte mi się wydają, nawet mam czas na kawę w ciągu dnia. I tak cudownie nie spiesyć się do pracy kazdego dnia, tylko mieć na wszystko tyle czasu ile się chce. Zaczynam zazdrościć niepracującym!

reklama
Asinka tak, kupiliśmy dom w Bystrej pod Bielskiem. Między górami, 13 arów działki, jest cudowny! jeździmy tam codziennie posiedzieć na tarasie i w ogrodzie, a ja już nie mogę patrzeć na moje mieszkanie. Dzieci w nim siedzą i ciągle jęczą, że chcą na zewnątrz. No i trudno im się dziwić,po powrocie z niemal trzytygodniowych wakacji, non stop na powietrzu. Bylismy na Kaszubach i nad morzem, powrót był baaardzo ciężki, bo dobrego łatwo się przyzwyczaić.
Na pewno pisałaś tu milion razy, ale napisz i mi, jak wam się mieszka w Dojczlandii??

Do góry