reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja też nie miałam żadnej ciąży normalnej. Ja mam podczas ciąży wszystkie możliwe choroby, zaczynając od nadciśnienia, po cukrzycę i jeszcze pare innych dolegliwości, które miałam tylko w ciąży. Taki urok niestety...

hej
u nas audyt od dzisiaj:szok: a my z koleżanką we dwie... i bez kierownictwa... humor mam taki sobie, w sensie stresuje się wyjazdem M z Emi (nie wiem czy Wam pisałam)

Madzioolka fajnie, że udało się z wyprawką;-)
kati jesteś:-) my jedziemy do Władysławowa; no jestem ciekawa co Ci tam ciekawego wyszło (z badań); udanego urlopu!!!
Doggi skurcze? co dokładnie lekarz powiedział, że aż musisz leżeć? i pierwszy raz słyszę o tej kolce; no nie zazdroszczę, ale Maluch najważniejszy!!!

Asinka to ja mam niskie ciśnienie i w ciąży nadal bardzo niskie ostatnio miałam na wizycie 100/68 a byłam zestresowana!! :p
To u mnie chorób jako chorób nie ma ale co może boleć to boli, skurcze, przerosniete łożysko na przedniej ścianie (dlatego taki duży mam brzuch) dopiero sierpień do stycznia sie cwykoncze i jeszcze Olka jak na złość jak mam teraz leżeć i pachnieć to ola bzikuje chodzi i jęczy i wszystkiego chce mamo daj to, mamo daj tamto, jeść, pić, chcę na rower, chcę na rolki ivjak w kółko

Felkaa z Olą tez miałam kolke nerkowa, to jest taki ból ogromny w plecach o cały brzuch ze się człowiek ruszyć nie może jak dojechałem do szpitala to zemdlalam :/ a poród mnie nie bolał!!! No ale już minęła ale skurcze nadal mnie łapią jak tylko się wstaje z leżaka :/ i mnie łapią jeszcze przez około 30-40min i spokój aż znów nie wstanę. Dostałam duphaston, nospe 3x2 jakieś globulki i Coś na ta kolke

Ostatnia edycja:
witam poweekendowo

u mnie nic nie lepiej, ale na szczęście G. był od czwartku wieczorem do wczoraj wieczorem w domu wiec jakoś weekend minął, dobrze ze ten mój mąz kochany taki jest i posprząta za mnie i zajmie się Matim, wiec chociaż w weekendy odpoczywam :-) i zbieram siły na cały tydzień

Doggi współczuje bardzo, no i jeszcze na dodatek jęczące i ciągle czegoś chcące dziecko :-(
a masz jakaś pomoc? żeby ktoś Olą się zajął choć na kilka godzin?
a i ja tez wiem co znaczy ból przy kolce nerkowej - przechodziłam to w marcu/kwietniu...

asinka, Felkaa hej

miłego dnia wszystkim

Felkaa zastoje w nerkach, piasek na nerkach itp ale wiedziałam że się zbliża kolka bo w nocy budziłam się z wielkim bólem brzucha i przechodziło jak się wysikalam

Mama matiego zazdroszczę męża, mój to dupek i nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji i wieczne pretensje ze nieposprzatane :/ szkoda gadać
Olka na szczęście zawsze taka nie jest ale dziś tobjuz mnie krew zalewa. Do pomocy mam, moja teściowa batdziej vtroskliwa niż rodzona matka i wczoraj wzięła ja do siebie id 9rano do 21 :) wiec miałam troszkę luzu naprawdę złota kobieta :)

Cześć dziewczyny! Czasami przychodzi taki dzień jak dziś, że przykro mi, że nie jestem już tu z Wami. Tez czas...
Widzę, że porobiło się!
Felka, Doggi- gratuluję! Ja wciąż nie mogę się zdecydować... Może na wiosnę?
Doris:( Wiem jak się czujesz. Ja też w maju swoje Maleństwo straciłam. A 13-tego maja urodził się przedwcześnie Miesio. Dla Ciebie to był pechowy 13-ty... :(

reklama
hej
moi szczęśliwie dojechali nad morze, więc ja sama...:-(
Doggi jak się czujesz? wybacz, ale nie skomentuję pretensji co do nieposprzątanego mieszkania....!!!! pozazdrościć teściowej, doagdujecie się fajnie?
Aestima, dzięki! a czemu w ogóle przestałaś pisać?

Do góry