reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima ola to wogole kawał baby ;) budowy ciała ani ciut ciut nie ma po mnie, ja byłam raczej drobna szczególnie jak byłam taka s
Siksa wszystkie ciuchy na mnie wisiały a Ola taki klopsik ;)

No mi się te skurcze zaczęły przez tego naszego glupkoeatego psa i to dopiero skończony 17tc i mnie cholera bierze bo ja nie umiem się oszczędzać i juz mnie nosi :/

reklama
Hej! Ja jestem ale robimy remont, mialo byc tylko malowanie jednego pokoju a juz i przedpojok poszedl pod walek i nie wiem czy o jadalnia tez nie zahaczymy :p

Duzy pokoj na delikatny blekit - polarne niebo duluxa a przedpokoj na bialo bo to dlugi ciemny tunel, kuchni tez by sie przydalo ale zrobilby sie z tego remont generalny a na to nie mamy ani czasu ani ochoty ani kasy, moze w przyszlym roku. Chcemy to szybko skoncztc bo w srode jedziemy na mazury

u nas tez remont na całego - dzis malarz zaczał :D w sensie kuje sciany poki co pod elektryke i bedzie troche wiercenia ;-) mam nadzieje ze do przyszłej środy skonczą malowanie, wtedy na szybko kogoś do sprzątania jeden dzien i moze po 25 wreszcie sie wprowadzimy !! :) :-D:-D

nic wiele nie robie ale to samo ogarnianie i kombinowanie funduszy :p jest meczące eh poszlabym spac ale nie mam zadnego lozka tutaj :confused:

wstyd wstyd wstyd:zawstydzona/y: tak długo mnie nie było, że głupio cokolwiek pisać... no ale jestem. Nie gniewacie się, co? ;-) ja w trakcie przeprowadzki jestem, tzn pakowania dobytku, bo przeprowadzka za miesiąc się zacznie dopiero. Cały lipiec nie było mnie w domu, egzminy zdane, wypoczeci jesteśmy a ja napawam się spokojem w domu. Dzieci juz jakieś takie duże i ogarnięte mi się wydają, nawet mam czas na kawę w ciągu dnia. I tak cudownie nie spiesyć się do pracy kazdego dnia, tylko mieć na wszystko tyle czasu ile się chce. Zaczynam zazdrościć niepracującym!

reklama
Asinka tak, kupiliśmy dom w Bystrej pod Bielskiem. Między górami, 13 arów działki, jest cudowny! jeździmy tam codziennie posiedzieć na tarasie i w ogrodzie, a ja już nie mogę patrzeć na moje mieszkanie. Dzieci w nim siedzą i ciągle jęczą, że chcą na zewnątrz. No i trudno im się dziwić,po powrocie z niemal trzytygodniowych wakacji, non stop na powietrzu. Bylismy na Kaszubach i nad morzem, powrót był baaardzo ciężki, bo dobrego łatwo się przyzwyczaić.
Na pewno pisałaś tu milion razy, ale napisz i mi, jak wam się mieszka w Dojczlandii??

Do góry