reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie brzuchatki
ja miałam zakręcony dzis dzień, rano na glukozie - masakra do pół kubka mi smakowało a drugie pół mnie już mdliło, przeżyłam ale chciało mi sie wymiotować...:szok:
acha i rano miałam 119 !!! aż sie przestraszyłam a po glukozie 117 :-)
potem do pracy z chorobowym i mnóstwo spraw do zajrzenia, a potem na zakupy, w 5,10,15 mają dużo przecen jeszcze i naprawdę niziutkie ceny :-) pochwale sie jutro bo kupiłam też dziewczyńskie (idziemy odwiedzić małą Lenkę od mojego kuzyna :biggrin2:
a potem musiałam odpocząć... a teraz idę poczytać co pisałyście :biggrin2:

Ivona witaj, gdzie mieszkasz, z ktorej strony Krakowa bo ja tez prawi pod krakowem w trzebini, moze sie okazac ze jestesmy sąsiadkami

Ja mieszkam z Słomnikach więc troszkę z drugiej strony ale w sklepach w Kakowie pewnie kiedyś możemy się minąć :-)

Jak tak podczytalam sasiednie miesiace to sie przestraszylam ze u niektorych wszystko sie tak szybko zaczyna brrr ja niby cesarka no ale jak by mi cokolwiek sie wczesniej skaplikowalo to bym nie wiedziala co robic.

Lepiej nie czytać i nie zamartwiać się na zapas bo to napewno nie wyjdzie na dobre ani Tobie ani dzidziusiowi. Co ma być to będzie a napewno będzie dobrze!

Ja też już zjadłam makaron z jagodami zmiksowanymi w połowie z kefirem i w połowie ze śmietanką, od razu humor się poprawia :-)

Aestima mnie też mozesz przesłać tą ankietę a twoją ankietę to teście meczą już 2 dni, muszę ich pogonic :biggrin2:

aaga wózeczek super :biggrin2:

Misialina ja pojechałam do przychodni zmierzyli mi cukier, potem do domku tam wypiłam glukozę i po 2 godz tata mnie tam znów zawiózł, mozesz też tak zrobić

Zeberko odczaruje cie ktos w końcu z tymi chorobami? życzę aby się wszystko "w końcu" skończyło pozytywnie :biggrin2:
A z tą twoją znajomą - szkoda słów, ja bym postąpiła podobnie też bym kupiła inny wózek. A jej powiedziała, ze jak zepsuty to ty nie chcesz bo takim twoje dziecko jeździć nie bedzie! A niech jej w pięty pójdzie!

Agatko dużo zdrówka, to u ciebie pewnie codzienność ale mnie ta kroplówka też aż zmroziła...

Silva lepszego humorku życzę

Ivona
witaj

A wiecie że mi sie ostatnio śniło, ze torby do szpitala zapomniałam i mnie przyjąć nie chcieli...

Acha przyszła paczka z moim rogalem :biggrin2: moze sie lepiej wyśpię dziś :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Witajcie wieczorkiem :-)
Ale się tutaj ruch zrobiła. Ja miałam dziś pracowity dzień niesamowicie. Rano do okulisty(okulistki- wkurzyla mnie niesamowicie ale o tym na innym wątku),potem zakupy, bylam u tesciowej pomóc jej w paru rzeczach, załatwiłam sprawy bankowe - zaległe. I dopiero mogłam zjechać do domu. Jestem padnięta, więc zaraz prysznic i do łóżeczka.
kati daj znać jutro jak się śpi z tym rogalem, zastanawiam się nad kupnem, bo ostatnio mam problemy z kręgosłupem i nawet w nocy mnie boli.
ivona witaj :-)

Ivona83 witamy kolejną czerwcóweczkę i mamę córeczki :)

Ja umieram z bólu!!Nie mogę normalnie funkcjonować.Jestem załamana:-(Kręgosłup boli przy każdym ruchu.Powiedzcie czy jest coś co mogłoby mi przynieść ulgę???????????????
Najbardziej stresuje mnie to ,że w miejscu gdzie odczuwam ten ból(lędzwie) jest spuchnięta gula.Już nie daję rady i nie wiem co z tym zrobić.

reklama
Do góry