reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

A ja juz po obiadku....

Misialina skrzydełka na ryży super!!!! Mąz zachwycony i synek tez...no i ja również...

teraz zmykam poczytać książkę...

reklama
Mysia - odpoczywaj i czytaj :-)
Ogitu - witaj znowu!!! :-)
Jeśli chodzi o torbę do szpitala to ja mam przyszykowaną tylko kosmetyczkę i koszulkę ale to raczej ze względu na to, że byłam juz trzy razy w szpitalu. natomiast jesli chodzi o jakies większe przygotowania na pobyt to jeszcze nie :-)

Mysia...cieszę się że smakowały i że się udały...ja uwielbiam ten ryż...na zimno jest jeszcze lepszy...ja zaraz zrobie tagiatelle ze szpinakiem bo jeszcze do tego nie doszłam a głód mnie powoli zżera :)

No to musze se jakas koszule sprawic:))

Jak tak podczytalam sasiednie miesiace to sie przestraszylam ze u niektorych wszystko sie tak szybko zaczyna brrr ja niby cesarka no ale jak by mi cokolwiek sie wczesniej skaplikowalo to bym nie wiedziala co robic.

Aestima Tekst z dynia jest bomba!!
Moja druga polowa podchodzi do faktu ciazy bardzo fizjologicznie....tak musi byc, ale ja cierpie na osteoartretyzm i jestem uziemiona bo nie moge teraz nic na to brac a on nic nie kuma ze to nie kwestia fizjologicznego stanu. Jak ja zazdroszcze tym ktore czuja tylko brzuszki :))

Ja wróciłam z Katowic, wyjątkowy mały ruch, szybciutko przyjechałam. Miło spotkać starych znajomych, na uczelni zawsze się na kogoś wpadnie:)

Zebrra
ale może oglądanie wózków wpłynie na ciebie pozytywnie, bo z tego co pamiętam to twój ulubiony temat:) Szukam jakis pozytywnych stron...

Ivona witaj:)

SIlva zamorduję cię za ten makaron z serem i borówkami!!! Ja nie wytrzymam:((( CO teraz??

Ogitu witaj!! Ja nawet nie mam zadnej torby w odpowiednim rozmiarze. Wypada jechać z walizką? :)

dzieki dziewczyny za wózkowe komentarze:-)
Zebra przykro sie słucha takich tekstów kolezanki zwłaszcza ze ty do niej wyciągnełas swoiją dlon wczesniej dając/pozyczajac jej rzeczy po swoich dzieciach, a ona teraz cyrki jakies robi, raz daje, za chwile nie daje, za jakis czas znowu daje, ale musisz sobie naprawic. Olalabym ja z gory na doł:crazy: .
Nutria dobrze widzisz, gondolek nie mam, siedziska sa rozkładane na płasko i do tego mam nosidełka, na stelazu oczywiscie mozna jeszcze zamontowac foteliki, ale wydaje mi sie ze tylko peg perego, tych jeszcze nie ma, rozglądam sie
AgataR. zdrowka zycze, a swoja droga jak pisałas o tym samodzielnym montowaniu sobie wenflonu to az mi ciarki po plecach przeszły:baffled::-D.
Ivona witaj, gdzie mieszkasz, z ktorej strony Krakowa bo ja tez prawi pod krakowem w trzebini, moze sie okazac ze jestesmy sąsiadkami

reklama
Do góry