reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej mamuski
ja juz tez od dawna na nogach, juz po sniadaniu, troche cos ogarnełam z grubsza najwiekszy bałagan, właczyłam pralke. Ale zebyscie nie myslały ze moje ranne wstanie dzisiejsze to takie zwykłe było bo sie wyspałam.... o nie. jula nas obudzila o 6.45 ze słowami: "mamusiu.... zesiklałam sie" :cool:wiec juz było po spaniu.
M. zawiózl mi w drodze do pracy siuśki do badania na posiew, wynik za tydzien, zobaczymy co wyjdzie

reklama
Setana cześć słońce.Zastanawiałam się co u Ciebie.Dziękuję bardzo za telefon!! :* Trzymaj się dzielnie i nie dołuj się...:-(
Może chciałabyś się spotkać i pogadać??Może byłabym w stanie Ci jakoś pomóc??Daj znać :*:*

marta te Twoje dolegliwości przypominają trochę rwę kulszową.Obawiam się ,że w naszym stanie(tłumacz"ciąża") i tak zaawansowanym stanie w dodatku lekarz nic nam nie poradzi...:-(

jeny ale macie z ta gula:( ja dzis ide do lekarza ciekawe co mi powie na te prądy w tylku i nogach, wczoraj na lekcjach siedzialam na podlodze tak mnie paralizowalo.ale podjrzewam ze nic nie poradzi:( no bo co ja niby moglabym wziasc na to...a w sumie z dnia na dzien jest gorzej

Od 2 tygodni mam to samo. Też ból w jednym pośladku, który ciągnie się aż przez nogę. raz jest lepiej, raz gorzej. Czasem nawet jak stanę na tą nogę to mnie aż zgina w pół. Do tego od tygodnia rano budzę się ze zdrętwiałą prawą ręką. We wtorek rozmawiałam o tym z moją lekarka. Mówiła, ze wszystkie te skurcze, rwania i drętwienia to wynik ciąży, słabszego krążenia krwi i ucisku na nerwy. Rada: mam się przyzwyczaić, bo tak będzie już nawet do pierwszych miesięcy po porodzie :szok:

Witajcie Brzuszki :-)
U mnie też dziś jest okropnie zimno, a ja musiałam rano wyjść z domu na tą zimnicę, brrr.. Byłam dziś na badaniach, standardowo morfologia, mocz, dodatkowo toxo i TSH. Obawiam się o ten mój mocz, bo tam wieniec coś nie tak, morfologia zawsze wzorowa a z siuśkami problemy.
Miłego i cieplutkiego dnia Wam życzę :-)

evka mam to samo, ból w prawym pośladku, który promieniuje na całą nogę. Nawet nie mogę spać na zalecanym lewym boku, bo od razu mnie w tym pośladku ciągnie.

Ostatnia edycja:
Witam Moje Kochane Brzucholki! Ja sie przed chwilą obudziłam...dzisiaj spałam jak miś Yogi...i powiem Wam że przestało mnie w nocy boleć to krocze, pachwiny i brzuch...bo na noc wzięłąm całą tabletkę Fenoterolu...i ulga była niesamowita...więc chyba to musiało być od skurczy
Katamisz...współczuję bólu i szoruj z tym do lekarza jak najprędzej...
Aaga...3mam kciuki za siuśki :)
U nas też zimno...brr...już chcę wiosnę

Saffi ja mam to "szczęście", że u mnie jest to lewy pośladem, więc na lewym boku mogę spać, ale tak jak mówisz, przewracanie się na drugi-masakra. I jak sobie pomyślę, że tak jeszcze przez parę ładnych miesięcy...:szok:

No to masz lepiej;-)
Ja czekam na opinię kati na temat tego rogala do spania. Jestem szczerze nim zainteresowana.

reklama
Do góry