reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

traschka słońce z jednej strony bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i na pewno dasz sobie radę&& a z drugiej strony współczuję Ci tych niepotrzebnych emocji związanych z tym wywiadem itd...Dasz radę!!!
doris Daj sobie dzisiaj spokój z tym kurzem:-)Niech sobie kurzą a potem sami sprzątają tak będzie najlepiej:tak:Ja też będę miala remont jak sie cieplej zrobi.Zwlekam z tym jak mogę...

reklama
TRASCHKA jesteś dzielna dziewczyna, co to dla ciebie, nie takie trudne zadania w życiu wykonywalas a teraz denerwujesz się takim pryszczem. Dasz radę.:tak::tak::tak:
DORIS współczuje tego pyłu, u nas docieranie i malowanie ścian i sufitow było przed świętami; a ten pył jeszcze się pojawia jak myje podłogi. Ale pomysl ze będziesz miała pięknie odnowione mieszkanko. Lez sobie, bo i tak teraz nic nie możesz sprzątnąć, zbieraj siły na pózniej. Moze mala drzemka poprawi twój nastrój ;-)

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie duchowe....ja na razie nic nie robię, leżę sobie ale jak pomyślę o tym sprzątaniu to słabo mi się robi!!! W przyszlym tygodniu będę miała montowane jeszcze dwie szafy pod zabudowę...jedna wielka u Dominiki w pokoju i druga w korytarzu. Nareszcie będę mieścić się z ciuchami bo teraz to mam wszystko poupychane w róznych miejscach a doszły jeszcze ubranka Julci :-)

Misialinko, ja tez mam takie bóle i też się martwię, a wizyta w środę dopiero. Mam nadzieję, że jednak wszystko w porządku, bo Hanusia się rozbrykała, więc chyba dobrze się czuje :)

Doris, nawet nie próbuj z kurzem walczyć :D to i tak teraz nic nie da

Traschka, powodzenia i trzymamy kciukasy :) bądź dzielna :D

Silva, ładny kolorek wybraliście :)

Ironia, ja swoich rodziców nie widziałam od 11 listopada a reszty rodzinki od sierpnia :( ale mówi się trudno i czeka na kolejne spotkanie :) do wakacji niedaleko i obiecali mnie odwiedzić jak się Hania już wykluje ;)

A u mnie na obiad surówka z kiszonej kapusty, kotlety schabowe z chrzanem i ziemniaczki :) poza tym wczoraj szarlotkę piekłam i z mężem podjadamy ;) Hani widocznie to pasuje, bo kopniaczków nie szczędzi :D

Ostatnia edycja:
hej Kochane! Ja właśnie po drzemce.Doris...odpoczywaj...nic na siłęTraschka...a w jakiej tv to będzie...ja też ze śląska więc może będę mogła Cię zobaczyćAGATA R...mnie tez boli starsznie jak wstanę...trochę mam twardy brzuch ale czekam dzielnie do wtorku

Witajcie popołudniowo i niedzielnie :)

Odpoczęłam po obiadku u teściów więc mogę poczytać co tam u was :)

Ja dziś jak co dzień obudziłam się przed 6 rano na siku i tradycyjnie nie mogłam potem zasnąć. Ostatnio wykorzystałam ten czas na urządzanie w myślach sypialni w nowym mieszkaniu, dziś przyszła kolej na salon :)
Przypomniało mi się że w BlackRedWhite jest do dzisiaj promocja na niektóre meble z tych co nam się podobają. Jak już w końcu zasnęłam po godzinei i wstałam ponownie po 10 to mówię do męża że chyba powinniśmy je kupić bo możemy zaoszczędzić nawet 500 zł czyli nie mało. Weszliśmy na stronę BRW a tam się okazuje że mają do jutra promocję na cały asortyment "bez VAT". No więc burza mózgów ile mamy kasy, szybka kawa i w samochód... Pojechaliśmy i zamówiliśmy wszystko do salonu, zamiast zapłacić 6100zl w cenie regularnej meble wyniosły nas 4700zł :) :) :)
Strasznie się cieszę :) :) :) Ogółem na wózku dla Małej i tych meblach zaoszczędziliśmy już 2000zł więc jak dla mnie bomba :)

silva kolorek lawendowy super - my tak pomalujemy sypialnię :)

Widzę że remonty ruszają u Was coraz mocniej, to trzymam kciuki za szybki finisz i świetny efekt końcowy :)

Tak mi się przypomniało - w związku z tym że nasza córcia będzie miała na imię Maja to mówimy na nią Pszczoła, a dzisiaj mąż przechrzcił i mnie, na Ul :-) Pyta przed chwilą - jak tam Pszczoła, śpi ? A jak Ul po obiedzie, odpoczął ? :-) Rozbawił mnie tym niesamowicie :-D

Ostatnia edycja:
madzioolka...fajnie że zakupy udane ale muszę stwierdzić że nigdy więcej nie kupiłabym mebli z BRW...nie chcę Cię urazić...wiadomo łądnie wyglądają ale po 2 latach użytkowania mogłam stwierdzić że badziewie totalne...ja już wymieniłąm je na szczęście...wolę zainwestować w porządne szafy pod zabudowe i jakieś solidne komody...ale to moje zdanie

reklama
u mnie dalej remont korytarza trwa. Ja się wyspałam a dalej nie mam jakoś chęci na robienie czegokolwiek, poza tym czuję jakieś takie dziwne napięcie w pęcherzu.....nie wiem jak to określić...tak jakbym miała zapalenie pęcherza ale nie chodzę do toalety częściej niż zwykle i nie mam żadnych bóli przy oddawaniu moczu....trochę się tym denerwuję...mój lekarz na urlopie....wizytę mam 9 marca... do tego brzuch mi twardnieje od czasu do czasu :-(

Do góry