reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Traschka, a możesz polecić coś fajnego? :)

Dubeltówka, ja nie pomogę, bo praktycznie w tej ciąży żadnych takich bóli nie mam. Może jak się bardzo niepokoisz to dla spokoju warto pojechać do szpitala.

reklama
Dokładnie o tym samym pisala dziś Misialina...ja nie wiem co doradzić...ja sama dziś nie najlepiej się czuję, straszny dyskomfort mam w pęcherzu i jakieś kłucia w brzuchu, ale Mała szaleje więc czekam do jutra, najwyżej jutro pojadę do poradni przyszpitalnej bo mój gin na urlopie

Mamuśki ja się na dziś żegnam.
Teściowa mi przyniosła jakieś gazety to sobie poczytam trochę ploteczek do poduszki ;)
I proszę nie piszcie jutro za dużo :)
Spokojnej nocki, buziaki :)

Dokładnie o tym samym pisala dziś Misialina...ja nie wiem co doradzić...ja sama dziś nie najlepiej się czuję, straszny dyskomfort mam w pęcherzu i jakieś kłucia w brzuchu, ale Mała szaleje więc czekam do jutra, najwyżej jutro pojadę do poradni przyszpitalnej bo mój gin na urlopie

A mnie dla odmiany boli podbrzusze:-(, codziennie biorę no-spę, bo czasami też mi się brzuszek napina, małe jakieś nieruchliwe :eek:, moze przez to ze cala niedziela w biegu, a na koniec dnia jak juz lezalam i sie obrzerałam to pies mi przegryzl kabelek do detektora tętna :wściekła/y: - dobrze, że jutro wizyta lekarska UFF
kabel kupie po drodze bo nic tak nie uspokaja przy braku ruchow jak dźwięk bicia serca maluszka :tak:

Dubeltowka nie wiem co co doradzić; ja od kilku dni tez jestem obolala, boli mnie dół brzucha, pachwiny, wzgorek lonowy i krocze; ale w poprzedniej ciąży tez tak miałam aż do porodu, wiec myśle ze w moim przypadku tak musi być. Najgorzej boli jak muszę wstać po dłuższym polezeniu albo siedzeniu, ale jak już się rozchodze to ten ból nie jest już taki uciążliwy. Moja gin mówi ze tak moze być; jedne z nas są bardziej obolale drugie mniej; ponoć taka uroda.

Dobrej nocki brzuszki.

Madzioolka, gratuluję udanych zakupów. To niezłą przestrzeń w nowym mieszkanku macie, jak sam salon 40 m :szok:
Oj tak, będzie co sprzątać :biggrin2:

Silva to pochwal się koniecznie efektem końcowym bo bardzo jestem ciekawa tej lawendy :tak:

Dubeltówka ciężko mi jest coś mądrego wymyślić bo podobnie jak Blusia nie mam takich bóli ale może nospa pomoże, próbowałaś? Może skontaktuj się ze swoim ginem jeśli masz taką możliwość, bo myślę że i nawet sam stres wywołany tym bólem na pewno Ci nie pomoże...

Zrobiłam chlebek i wyszedł świetny, już prawie pół zjedliśmy :)

Ja się żegnam i do juterka :)
Zapowiada mi się pracowity poniedziałek, mam nadzieję że dam radę...

Dobrej i spokojnej nocki Brzucholki, papapa :)

Dzień dobry słonecznie:) Może humorki będą dziś lepsze?

Nie wiem co doradzić obolałym brzuszkom, bo sama od dawna nie mam żadnych dolegliwości (tfu tfu) - pewnie jak by mnie coś niepokoiło, to tak jak wcześniej - pojechałabym na IP.

Madzioolka
- ścianką się pochwalę jak już będzie kompletna, ale Ty pokaż koniecznie te mebelki do salonu:)

Miłego dzionka i oby był jak najłaskawszy jeśli chodzi o dolegliwości!!!

witam was wszytskie z ranka- jakze mroznego. zaprowadzilam mala do przedszkola po tygodniu chorowanska-ufffff w koncu spokoj , cisza i czas tylko dla mnie a po poludniu spotykam sie z moimi ukochanymi kolezankami ze studiow. i wybieram sie do miasta madziolki-do swidnika, moze jej pomacham:) hhheheheh w ogol moja mala idzie od marca na 8-9 godzin do przedszkola bo teraz chodzi na 5 i bede miala sporo czasu na odpoczyneki ewentualne douczanie jezykowe bo pozniej to wiadomo- urodzi sie maly krzykacz i oooo....

co do boli to wiecie mnie strasznie dupsko boli w nocy, mam takie dwa miejsca centralnie na srodku posladkow i to promieniuje na cale nogi i rano ruszyc sie nie moge. chyba to tak wszystko musi byc, skoro ierwsza ciaze przeszlam bezprobemowo to teraz trzeba nadrobic. a maly ostro sie do tego wierci. i mam te same prady na pipce co pisala kiedys dzastina-normalnie urzadza sobie tance
na moim pecherzu.
madziolka - masz racje co do tych mebli i gustow, mi sie tez czesto zmienia i np chetnie bym wymienila to co kupilismy 5 lat temu.

I ja się przywitam w nowym tygodniu:-)

Dubeltówka jak się dziś czujesz????

Ja myśle że jak sie ma takie bóle to nie ma sie nad czym zastanawiać,tylko skonsultowac to z lekarzem.
Mnie też czasami poboloewa tu i ówdzie ale w najgorszym przypadku na no-spie się kończy.

Przez weekend moje dziecię nie było takie aktywne ,chyba postanowiło troche zaoszczędzic mamusię.

reklama
witaj tusen.
doczytalam dopiero dubeltowke....ja to tak starsznie boli to bym to od razu skonsultowala z lekarzem, bo az tak to chyba nie powinno byc.

Do góry