reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Madzioolka jak nie nastawię budzika to też przed 10 nie wstanę! ALe dzisiaj zaskoczył mnie mój M. i też wstał o 10. Wstajemy razem mniej więcej dwa razy w roku, normalnie on kilka godzin przede mną...
Mój mężul też wstaje przede mną, codziennie o 8, na dwór z pieskiem, do babci (która mieszka w naszym bloku tylko w ostatniej klatce bo musi dziadka posadzić, dziadek ma stwardnienie rozsiane i jest już bardzo niesamodzielny a babcia też nie daje rady sama bo sama ma problemy ze zdrowiem) na 9 mężul wraca do domu i zaczyna pracę (grafik/informatyk, pracuje w domciu :) )

Hello dziewuszki:)

Tak wpadłam na chwilkę by się z Wami przywitać i dać upust mojemu uzależnieniu od BB:)

Misialina
- gratuluję wyniku synka:)
Katamisz - współczuję nocki... dużo zdrówka dla całej rodzinki!!!

Miłego weekendu!!! Ja zaraz spadam do szkoły rodzenia - ależ jestem podjarana:D
Cmooooooook w brzuchy!
papaappa
Silva to czekamy na relację z zajęć w szkole :tak:
Strasznie jestem już ich ciekawa, ale my zaczynamy dopiero za miesiąc.

reklama
katamisz coprawda nie robilam leniwych - gdzie to wyczytałas hehe ? :D ale dobry pomysł moze jutro bym zrobiła z cukrem :D :-)

u nas dzis za to mielone z karkóweczki ziemniaczki i pomidorki z ogórkiem w smietance :)
a na kolacje robimy pizze domową z salami :-)

zaraz lece na zakupki :D
no i kupiłam dzisiaj takie cudo :-)

STN012050j.jpg

bardzo taniutka 53 zł ma rozne kolorki ja wybrałam takie jaskrawe zeby zainteresowały młodego no i moze sie właczac na płacz dziecka :) chociaz pewnie nie bedziemy z tego korzystac :-)

do tego jeszcze dresiki do szkoły rodzenia :) matko ile ja mam w biodrach szoook tyle ile w brzuszku !!! :szok::wściekła/y:

uu nas leniwie ..musze sie zabrac za prace magisterska jeszcze 8 stron mi zostało :) a potem tylko badania i tabeleczki i duperelki :-)

HEHE:-D:-p:laugh2::rofl2:
Widzisz kochana głodnemu chleb na myśli :rofl2:

A to kolejny dowód ,że muszę sobie okulary sprawić do czytania bo nie dowidzę...a co nie dowidzę to dopowiem :laugh2:
Takim sposobem zeszłam delikatnie na temat "Leniwych pierogów" hie hie

Również witam w sobotni dzień :)
Dzisiaj rozpoczęłam od sprzątanka, ale nie miałam za dużo do zrobienia, więc szybko poszło. Mały dał taki popis kopniaków z samego rana, że aż się z Mężem uśmieliśmy. Kopał pod rytm muzyki ;)

ironia
gdzie zakupiłaś takie cudeńko? ;>

Czerwcówki z Warszawy... Gdzie wybieracie się do szkoły rodzenia? Ja ostatecznie wybrałam szkołę rodzenia Joanny Wilk.

Czesc dziewczyny
Ja dzis cały dzień zyje i mysle o usg, wreszcie dzis ide, ale dopiero na 17.40 wiec jeszcze kupa czasu. mam nadzieje ze przede wszystkim z bakami wszystko ok., a po drugie ze drugi bączek juz nie bedzie taki wstudliwy i pokaze co ma miedzy nózkami:-D
Misialinka gratuluje zdolnego pływaka, swietny wynik:-)
Katamisz wspólczuje nocki, zycze zdrowia, daj mezowi rutinoscorbin bo uszczelnia naczynia kwionosne
Co do obiadków to u mnie własnie sie gotuje zupka grzybowa, a na drugie ruskie:tak:

Kochane dzięki za uznanie dla mego synka...też uważam że zdolny

ja mam w domku błysk...pranie powieszone...obiadek się gotuje czyli u nas dzisiaj gulasz wołowy z kaszą + zapiekanka z brokułów+czerwona kapusta...a głodek jak zwykle się zbliża wilekimi krokami
a potem napewno pójdę uciąć sobie drzemkę...

aaga...3mam kciuki za usg

Czesc dziewczyny
Ja dzis cały dzień zyje i mysle o usg, wreszcie dzis ide, ale dopiero na 17.40 wiec jeszcze kupa czasu. mam nadzieje ze przede wszystkim z bakami wszystko ok., a po drugie ze drugi bączek juz nie bedzie taki wstudliwy i pokaze co ma miedzy nózkami:-D
Agaa to trzymam mocno kciuki za pomyślną wizytę :)

Witam sobotnio :)
Życzę Wam mamuśki miłego dnia :)
A tymczasem cofam się do 15.02 nadrabiać zaległości, może dziś się uda :)

reklama

ironia
gdzie zakupiłaś takie cudeńko? ;>
.
a tutaj :)

INTELIGENTNA KARUZELA~~ REAGUJE NA PŁACZ DZIECKA (1462508362) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

my własnie po obiadku M zjadł rosołek ze skrzydełek który mu zrobiłam i na drugie mieliśmy mielone z karkóweczki ziemniaczki tłuczone i sałatke z pomidorów i ogórków pychaaa...ale sie ojadłam ;)

zrobiłam też na jutro torcik dla mamy bo moze sie wybierze do krakowa na kilka dni jak ją głowa przestanie boleć :(

puściłam pranko i xostąło jeszcze tylko poodkurzać i zetrzeć kurze ale to już robota dla M bo ja jakaś zdechła dziś jestem ;)

Lece oglądać nowych chirurgów :-)

Ostatnia edycja:
Do góry