dzień dobry!
Cóz za dobijająca pogoda, wstaję rano a tu biało
fajnie, będę mogła odśnieżyć auto, uwielbiam to grrrr... no. dość narzekania
Misialina to świetny wynik! Gratulacje dla synka, zresztą sam udział w takich zawodach to fantastyczna sprawa.
Dzastina witaj
Patrząc na twój obrazek nie mogłam odmówić sobie kawy, właśnie M. robi mi jakaś dobrą niespodziankową
Agata jak możesz pisać o gorącej czekoladzie... dobrze, że nie mam nic takiego w domu ale coś czuję, że się dziś zaopatrzę!
Katamisz biedny twój mąż, oby nie zaraził cię żadnym paskudztwem! Starsznie ludzie chorują ostatnio, po prostu inwazja wirusów. U mnie pół rodziny hora a jutro mamy rodzinną imprezkę. Jak ktoś na mnie kaszlnie to zamorduję...
saffi miłego dnia życzę
Ironia dasz radę z pracą! Pamiętam jak to nade mną wisiało i jaka byłam wściekła, że muszę to pisać. A najgorsdze było zakończenie i końcowe przypisy, indeksy, aneksy itp. Juz niedługo będzie wolność!!!
)
Doris mnie też męczą czasem ukłucia, głównie po proawej stronie i mam wrażenie, że w tym miejscu jest właśnie mała. Zakładam, że to rozciągająca się macica, nie mam siły się tym denerwować...
Madzioolka jak nie nastawię budzika to też przed 10 nie wstanę! ALe dzisiaj zaskoczył mnie mój M. i też wstał o 10. Wstajemy razem mniej więcej dwa razy w roku, normalnie on kilka godzin przede mną...