Witajcie
U mnie też śnieżnie i brzydko...
cinamon a byłaś z nim u weta? dał się opatrzyć??
anapi powodzenia na jazdach
ja robiłam kurs w zeszłym roku, też w zimie i to w najgorsze śnieżyce, dałam radę, a teraz sobie nie wyobrażam nie mieć prawka, no jak bez ręki bym się czuła, a zarzekałam się przez całe życie że nigdy nie zrobię bo to nie dla mnie... no cóż... kobieta zmienną jest
ja już po wizycie-lekarz stwierdził,że da mi antybiotyk,na co ja ,że wolałabym nie,a on czemu?no ze względu na dziecko,a on się wychyla zza biurka i mówi: aaa pani jest w ciąży"
No to nieźle
nie ma to jak wnikliwe rozpoznanie stan pacjenta
Wygrzewaj się kochana, mleczko z miodem działa cuda i świetnie rozgrzewa
A ja mam kolejny problem związany z naszą kochaną biurokracją. Muszę jechać do banku zamknąć umowę kredytową, bo karta kredytowa leży, nigdy nie była aktywowana a to obciąża moją zdolność kredytową w BIK... nosz... bym przeknęła, bo mnie już te wszystkie "procedury" wkurzają. Wczoraj wieczorem zadzwoniłam na tzw infolinię a pani mi mówi, że najpierw muszę uaktualnić swoje dane a później dopiero mi powiedzą jak zamknąć umowę. Nie będę dzwonić, dzisiaj postanowiłam załatwić to za jakimś człowieczkiem bezpośrednio w banku.
W takim razie żegnam się, życzę miłego dnia :-)
Iza powodzenia ;-)
Niestety z biurokracją się nie wygra ale na miejscu powinno pójść szybciej niż przez telefon. Mnie coś trafa jak dzwonię na te wszystkie infolinie i mnie przełączają non stop i każdemu musze naprodukować historię życia żeby wiedział z czym dzwonię
Ironia ja przestałam czerpać przyjemniść z kupowania dla siebie, kompletnie mnie nie interesują sklepy z ciuszkami dla dorosłych
Ja tak samo, nawet już nie wchodzę do damskich sklepów, a jak już ostatnio weszłam to mi się nawet ręką ruszyć nie chciało żeby swojego rozmiaru bluzki poszukać i wyszłam :-) Ale muszę sobie zakupić koszulę w kratkę z długim rękawem, taką odcinaną pod biustem do leginsów, widziałam u gina dziweczyne w takim zestawie i bardzo ładnie wyglądała
Ja dzisiaj nie ruszam się z domu, nie jadę do pracy, nie chce mi się, zwolnienie nie zając, nie ucieknie, zawiozę w poniedziałek
Wieczorkiem umówiliśmy się ze znajomymi na pizzę, a jutro może pojedziemy do groty solnej bo mamy jakieś karnety do wykorzystania.
Wczoraj gdzieś czytałam że niedobór jodu w ciąży może powodować później nadpobudliwość u dziecka, więc będę wdychać ile się da