traschka
Mama Marysi
Iza powodzenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza masz rację.Moje dni też wszystkie do siebie tak podobne...dzisiaj wyjątkowo inny bo śnieg pada i biało się zrobiło.I nastrój średni...Witam się piątkowo :-)
Setana - na zwolnieniu dzień do dnia podobny - gdyby mąż i syn nie wychodzili do pracy/szkoły dni tygodnia by mi się myliły :-)
Dzień dobry :-)
Jak miło, że dzisiaj jest piątek i przed nami weekend
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dobrego samopoczucia.
Wysilkowe nietrzymanie moczu - tez mi sie zdarza, to normalne w ciazy. W pierwszej zaczelo mi sie ok 8msc, a teraz jak kicham, kaszle albo sie smieje. Bez wkladek sie nie obejdzie. Po ciazy powinno szybko przejsc, a jak nie to trzeba sie udac do lekarza.cześć dubeltówka
Zazdroszczę Ci ,że masz tyle wydatków z głowy.Ja nie byłam tak rozumna 7 lat temu żeby pomyśleć i zostawić coś po starszym synku-a teraz by się przydało!!Tylko druga sprawa ,że ja nie miałam gdzie z tym wszystkim się pomieścić...:-(
Dziewczynki powiedzcie mi czy to ja jestem jakaś inna albo co...ale mała mi siedzi prawie cały czas na pęcherzu.Zauważyłam ,że jak kicham np to popuszczam siurki z wysiłku...nie sikam w gacie ale zawsze jakaś tam kropelka poleci.To normalne??Czy pogadać o tym z lekarzem??