reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzień dobry :-)
Jak miło, że dzisiaj jest piątek i przed nami weekend :-D
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dobrego samopoczucia.

Witam się piątkowo :-)
Setana - na zwolnieniu dzień do dnia podobny - gdyby mąż i syn nie wychodzili do pracy/szkoły dni tygodnia by mi się myliły :-)

ja się witam chorobowo.właśnie wcinam serek wiejski i uciekam do lekarza,bo gardło mam tak zawalone,że przełknąć ani mówić nie mogę:baffled:.
dziś chyba pojedziemy do Łodzi do Selgrosa,Makro i Ikei,może się obkupię trochę.
zdrówka życze

Witam się z Wami piątkowo.
U nas dalej pochmurno i do tego pada śnieg, ale nie taki ładny z dużymi płatkami tylko taka drobnica. Nie lubie takiego.
Miłego dzionka Wam życzę :-)a tym wszystkim brzuszkom chorującym dużo zdrówka dodatkowo.
P.S. Mój nastrój dziś odrobinkę lepszy:-)

Dzień dobry:)

Potwierdzam warunki pogodowe podane przez Saffi:)

Ja piję kawusię na mleczku i tradycyjnie idę nadrobić wątki. A tak w ogóle wstałam ze średnim humorem, ale jak weszłam na BB to jakoś uśmiech się pojawił, normalnie niezła terapia:)) Do sklikania!

jaki tu spokój dzisiaj:)
U mnie szaro i ponuro. Myślałam, że pada tyle śniegu że się zrobiło biało ale niestety (a może na szczęście) to tylko mgła.
Ja na śniadanko mam musli czekoladowo-bananowe:) Zaraz kawka. A potem zajęcia, na szczęście dziś na miejscu.

reklama
Do góry