reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam!

Wczoraj zrobiłam test.
'Kalkulator porodu' wskazuje 14 czerwca. To będzie moja pierwsza pociecha:))
.

Gratuluję!!!!

No i oczywiscie Witam wszystki Ciężarówki i życzę udanego dnia!!!!

Małgosiu jak tam u Ciebie????
Lucky - jak po USG???
O co chodzi z tym tajnym wątkiem????

reklama
zebrra napisz do prettyWoman i ona cie dopisze i link da :tak:
Tak zrobię, dzięki :)

Lucky się nie odezwała po wczorajszym usg? Mam nadzieję, że wszystko ok.
No własnie, ja też się martwię... Lucky odezwij się!

Witam!

Wczoraj zrobiłam test.
'Kalkulator porodu' wskazuje 14 czerwca. To będzie moja pierwsza pociecha:))
.
Gratulacje!

dagamit widzę że straciłaś malucha w listopadzie 2008. Ja w grudniu 2008.. Pewnie już spotkałyśmy się w kąciku zadumy.

Zapalam światełka dla twoich Aniołków
[*]
[*]
I ja się dołączam do światełek, dla Waszych i swojego Aniołka
[*]
[*]
[*]
- dzisiaj jest Dzień Dziecka Utraconego...Ja swojego maluszka straciłam w grugniu 2005...

Przylaczam sie calym serduszkiem do swiatelek, moje zgaslo w czerwcu tego roku i zycze wszystkim zeby sie to juz nikomu nie przytrafilo :-(
To powinno byc zakazane!

Dzieki Zebrra za info o DDU

[*]
[*]
[*]

Witam Babeczki! Wczoraj się nie odzywałam , bo był Dzień Nauczyciela...więc imprezowałam...dzisiaj ciąg dalszy...do kina jadę...hehe...a tak poza tym z moim brzuchem trochę lepiej....ale jest zmiana....moja mama wczoraj przyszła z ananasem i czekoladkami....i wypytywała czy wszystko ok, że mam się szanować, nic nie robić, itp...chyba do niej doszło że córka jest w ciąży...czyli wszystko wróciło do normy....
Gratuluję nowym Mamusiom i tym które widziały swoje Fasolinki...ja moją zobaczę 26 ...tyle czekania jeszcze...całuje Was mocno!

[/COLOR][/I] I ja się dołączam do światełek, dla Waszych i swojego Aniołka
[*]
[*]
[*]
- dzisiaj jest Dzień Dziecka Utraconego...Ja swojego maluszka straciłam w grugniu 2005...

Cześć Dziewczyny,

Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że jest taki dzień. Przyłączam się i zapalam światełko dla Waszych Aniołków
[*]
[*]
[*]. Ja pierwszego synka straciłam w listopadzie 2003r, byłam w 30 tc. W kwietniu tego roku poroniłam w 16tc. Samo zajście w ciażę jak widać dla mnie nie stanowi większego problemu, gorzej jest ją donosić czego życzę wszystkim obecnym i przyszłym Mamusiom.
Mój synek kończy dzisiaj 6 lat, tak więc panuje małe zamieszanie u nas, bo dziadkowie przyjechali wczoraj :)

Piszecie o bólach brzucha. Myślę, że na tym etapie ciąży brzuch nie powinien boleć, a bynajmniej nie non stop. Ja po lekach czuję się na szczęście lepiej. W miarę możliwości leżę i odpoczywam. Ból brzucha ustąpił.

Ostatnia edycja:
Piszecie o bólach brzucha. Myślę, że na tym etapie ciąży brzuch nie powinien boleć, a bynajmniej nie non stop. Ja po lekach czuję się na szczęście lepiej. W miarę możliwości leżę i odpoczywam. Ból brzucha ustąpił.

A o jakich lekach piszesz? Dostałaś coś specjalnie na bóle brzucha od lekarza?

reklama
Do góry