reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam przy kawusi :-)

Zebrra, Duomox to chyba taki antybiotyk na wszystko dla ciężarnych i karmiących ... ja go brałam jak mała miała 6 tyg a mnie dopadło okropne zapalenie dróg moczowych ... nie chciałam, ale nie bardzo było wyjście :baffled: ale lekarka zapewniała, że jest bezpieczny ... nawet encyklopedię leków wyjęła, żeby mnie przekonać ;-)
Zdrówka życzę !!!
Zazdroszczę kawusi, ja musiałam odstawić ze względu na ciśnienie...

Łykam ten duomox grzecznie, co prawda dopiero 2 dawki, ale poprawy nie widać. Nie wiem dlaczego sądziłam, że od razu pomoże...

heh no widzisz... moge byc i lavrunia hehehehe... wiekszosc mysli ze larvunia to robaczek (z ktorego robi sie np motylek) i czasami chcialabym by tak mysleli ;-) Ale kiedys kiedys interesowala mnie magia itp ;-) larvunia takie okreslenie znalazlam kiedys ze to istotka astralna, ktora pobudza sile pragnienia. Czyli np marzy Ci sie cos np nowy zegarek to larvunia "nakreca" Cie by go miec. Wierci Ci w glowie "musisz go miec". hehehe To tak bardzo w skrocie ;-) Ale moge byc tez robaczkiem ;-)
A widzisz, nigdy bym się nie domyśliła, swoją drogą też pomyślałam o "robaczku" ;)

Nie mogę doczekać się poniedziałku, zrobię betę i morfologię, chciałabym już wiedzieć czy ładnie przyrasta...

Jol hehehehe... kochana to nie tak ;-)
tu jest mus a u mnie chodzi o przyjemnosci :-D:-D:-D sprawy o ktorych pragniemy ... nie ze musimy cos zrobic ;p
co porabiasz tak wogole?? kurde ja musze za pranie sie wziasc ale taaaaaaaaak mi sie niechce :sorry2:

zebrra na pewno ladnie betka przyrasta napewno!

Ostatnia edycja:
Larvunia, no to lipa :-( już myślałam, że Cię wykorzystam :dry:
tajny tajny ;-)

zmykam odkurzać i myć podłogi, póki mała nie śpi :baffled:

Zebrra, ja też odliczam do poniedziałku, ale jeszcze kolejnego ... bo wtedy najprawdopodobniej się umówię na wizytę ... no chyba, że nie wytrzymam i pójdę za tydzień w piątek ;-)

tusenfryd18 heheh juz zachcianki? ;-)
Jol umyj i u mnie podlogi ;-)

mnie dzis pierwszy raz na mdlosci wzielo, ale w sumie przez wysilek. W psem na 3 pietro wlazlam i ja zakatarzona i ciezko mi nosem oddychac i kurde z wysilku juz na pietrze zaczelo mnie cofac :sorry2:

Larvunia ja zachcianki to mami bez ciazy, strasznie lubie jesc dobre jedzonko:tak::tak::tak:.
A gdzie ty znalazłaś taka fajna fasolkę,ja tez chciałabym zobzcczyc jak moja wyglada
Mdlosci przechodza jak tylko cos zjem,a moglabym jesc na okraglo;-)

reklama
Dziewczyny współczuję tych mdłości, naprawdę. Mi zdarzyło się kilka razy wymiotować, ale to przez kaszel, swoją drogą też żadna przyjemność...

Gdzie mogę znaleźć tajny wątek????

Do góry