reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Zazdroszczę kawusi, ja musiałam odstawić ze względu na ciśnienie...Witam przy kawusi :-)
Zebrra, Duomox to chyba taki antybiotyk na wszystko dla ciężarnych i karmiących ... ja go brałam jak mała miała 6 tyg a mnie dopadło okropne zapalenie dróg moczowych ... nie chciałam, ale nie bardzo było wyjście ale lekarka zapewniała, że jest bezpieczny ... nawet encyklopedię leków wyjęła, żeby mnie przekonać ;-)
Zdrówka życzę !!!
Łykam ten duomox grzecznie, co prawda dopiero 2 dawki, ale poprawy nie widać. Nie wiem dlaczego sądziłam, że od razu pomoże...
A widzisz, nigdy bym się nie domyśliła, swoją drogą też pomyślałam o "robaczku"heh no widzisz... moge byc i lavrunia hehehehe... wiekszosc mysli ze larvunia to robaczek (z ktorego robi sie np motylek) i czasami chcialabym by tak mysleli ;-) Ale kiedys kiedys interesowala mnie magia itp ;-) larvunia takie okreslenie znalazlam kiedys ze to istotka astralna, ktora pobudza sile pragnienia. Czyli np marzy Ci sie cos np nowy zegarek to larvunia "nakreca" Cie by go miec. Wierci Ci w glowie "musisz go miec". hehehe To tak bardzo w skrocie ;-) Ale moge byc tez robaczkiem ;-)
Nie mogę doczekać się poniedziałku, zrobię betę i morfologię, chciałabym już wiedzieć czy ładnie przyrasta...
zebrra
heheeh teraz będziemy wykorzystywać Larvunię do nakręcaniaLarvunia ... mi się marzy zapał do pisania magisterki ... możesz mnie nakręcić ;-)???
Jol hehehehe... kochana to nie tak ;-)
tu jest mus a u mnie chodzi o przyjemnosci sprawy o ktorych pragniemy ... nie ze musimy cos zrobic ;p
co porabiasz tak wogole?? kurde ja musze za pranie sie wziasc ale taaaaaaaaak mi sie niechce
zebrra na pewno ladnie betka przyrasta napewno!
tu jest mus a u mnie chodzi o przyjemnosci sprawy o ktorych pragniemy ... nie ze musimy cos zrobic ;p
co porabiasz tak wogole?? kurde ja musze za pranie sie wziasc ale taaaaaaaaak mi sie niechce
zebrra na pewno ladnie betka przyrasta napewno!
Ostatnia edycja:
LauLau
Fanka BB :)
Larvunia, no to lipa :-( już myślałam, że Cię wykorzystam
tajny tajny ;-)
zmykam odkurzać i myć podłogi, póki mała nie śpi
Zebrra, ja też odliczam do poniedziałku, ale jeszcze kolejnego ... bo wtedy najprawdopodobniej się umówię na wizytę ... no chyba, że nie wytrzymam i pójdę za tydzień w piątek ;-)
tajny tajny ;-)
zmykam odkurzać i myć podłogi, póki mała nie śpi
Zebrra, ja też odliczam do poniedziałku, ale jeszcze kolejnego ... bo wtedy najprawdopodobniej się umówię na wizytę ... no chyba, że nie wytrzymam i pójdę za tydzień w piątek ;-)
tusenfryd18
Witam dziewczyny z samego rana:-):-):-)
Ja juz nie wiem co mam zrobic z mdłościami,one sa straszne u uciażliwe
Ide musze chyba cos zjesc,a wogole mam ochote na sledzie myslicie ze mozna czy nie?
Ja juz nie wiem co mam zrobic z mdłościami,one sa straszne u uciażliwe
Ide musze chyba cos zjesc,a wogole mam ochote na sledzie myslicie ze mozna czy nie?
tusenfryd18 heheh juz zachcianki? ;-)
Jol umyj i u mnie podlogi ;-)
mnie dzis pierwszy raz na mdlosci wzielo, ale w sumie przez wysilek. W psem na 3 pietro wlazlam i ja zakatarzona i ciezko mi nosem oddychac i kurde z wysilku juz na pietrze zaczelo mnie cofac
Jol umyj i u mnie podlogi ;-)
mnie dzis pierwszy raz na mdlosci wzielo, ale w sumie przez wysilek. W psem na 3 pietro wlazlam i ja zakatarzona i ciezko mi nosem oddychac i kurde z wysilku juz na pietrze zaczelo mnie cofac
tusenfryd18
Larvunia ja zachcianki to mami bez ciazy, strasznie lubie jesc dobre jedzonko.
A gdzie ty znalazłaś taka fajna fasolkę,ja tez chciałabym zobzcczyc jak moja wyglada
Mdlosci przechodza jak tylko cos zjem,a moglabym jesc na okraglo;-)
A gdzie ty znalazłaś taka fajna fasolkę,ja tez chciałabym zobzcczyc jak moja wyglada
Mdlosci przechodza jak tylko cos zjem,a moglabym jesc na okraglo;-)
reklama
zebrra
Dziewczyny współczuję tych mdłości, naprawdę. Mi zdarzyło się kilka razy wymiotować, ale to przez kaszel, swoją drogą też żadna przyjemność...
Gdzie mogę znaleźć tajny wątek????
Gdzie mogę znaleźć tajny wątek????