reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

zebrra napisz do prettyWoman i ona cie dopisze i link da :tak:

ja ogolnie mdlosci nie mam... tylko teraz mnie chwycilo przy wysilku.
w 1 ciazy tez raczej ich nie mialam, raz tylko jak mezus w kiblu zapalil a ja pozniej weszlam po nim to mnie cofnelo, ale to bylo w 1 ciazy ;-)

tusenfryd18 ja moglabym ciagle slodycze jesc :-D ale to terz przed ciaza moglabym jesc i jesc :-D

reklama
Lucky się nie odezwała po wczorajszym usg? Mam nadzieję, że wszystko ok.

U mnie mdłości praktycznie nie ma - w sumie to wcześniej tylko na głodnego lekko je czułam. Teraz pobolewa mnie brzuch. Na tyle mocno, że najlepiej jest leżeć. Kurcze, trochę się tym martwię. Nie wiem czy tak powinno być.

dagamit moim skromnym zdanie nie powinno nic bolec az tak . Mnie bolalo podbrzysze w pierwszej ciazy to doktorowa wyslala mnie do szpitala ,tam porobiono serie badan i przepisano lekarstwa ktore bralam przez prawie cala ciaze.

dagamit moim skromnym zdanie nie powinno nic bolec az tak . Mnie bolalo podbrzysze w pierwszej ciazy to doktorowa wyslala mnie do szpitala ,tam porobiono serie badan i przepisano lekarstwa ktore bralam przez prawie cala ciaze.
chyba przesadziłam z tą intensywnością bólu - nie jest taki, żebym nie mogła funkcjonować...no ale podbrzusze pobolewa, a jest lepiej jak leżę - jestem na l4 to mogę do woli

Witam!

Wczoraj zrobiłam test.
'Kalkulator porodu' wskazuje 14 czerwca. To będzie moja pierwsza pociecha:))
.

Załączniki

• P1010325.jpg
    P1010325.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 38
Witam dziewczynki :))

Sylwia witaj w gronie czerwcowek i gratulki!!

Dagamit, mnie tez brzuszek boli i juz mnie to wkurza, co prawda juz nie tak bardzo jak na okres ale czuje sie jak bym miala zatrucie wnetrznosci. Poza tym tez jestem na zwolnieniu bo nie chce sie forsowac a w pracy nikt za mnie swiecic oczmi nie bedzie wiec poczekam w "lozku", haha [ nie praktyczne przy mojej malutkiej], do przyszlego piatku i wtedy zobaczymy co dalej.

Malgosiu37 trzymam &, szczerze to ja bym sobie test juz zrobila, a co tam ten nie wyjdzie to moze nastepny, tak mialam z poprzednia ciaza tyle ze myslalam ze jak odrazu nie wyskoczy kreseczka to nic nie ma i wyrzucalam do smieci, a potem moj maz sie doczytal ze trzeba czekac kilka min no i powolutku pojawila sie ledwie widoczna linka :szok: o ja gupsia :))

reklama
Do góry