reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć Dziewczyny.
Widzę, że samopoczucia dzisiaj macie dobre, choć troszkę melancholijne.
Ja również przyłączam się i zapalam światełka dla Waszych Aniołków. I życzę, żeby już żadnej nie przytrafiło się więcej nic złego.:no:
Ja dziś z mdłościami nie daję radę, nawet w głowie mi się kręci. I idąc za Waszą radą próbuję jeść, ale niestety nic nie pomaga, nawet sok pomarańczowy:baffled:. Jeszcze tylko 3 godzinki i do domku do łóżeczka. I weekend przed nami.

chyba przesadziłam z tą intensywnością bólu - nie jest taki, żebym nie mogła funkcjonować...no ale podbrzusze pobolewa, a jest lepiej jak leżę - jestem na l4 to mogę do woli

Dagamit ja też mam bardzo dokuczliwe bóle, ale moja gin powiedziała, że jak już nie będę mogła wytrzymać, to przy tych moich bólach i plamieniach mam brać no-spę. No i w połączeniu z Luteiną, jest coraz lepiej. Mogę już wytrzymać 8 godzin w pracy:tak:. No a później do wieczora to już tylko "tarzam" się po łóżeczku:-D.

Witam!

Wczoraj zrobiłam test.
'Kalkulator porodu' wskazuje 14 czerwca. To będzie moja pierwsza pociecha:))
.

Sylwia gratuluję i witamy w Naszym gronie:tak:. Ciekawe czy udało Ci się przeczytać Nasze dotychczasowe wszystkie pogaduszki?;-)

reklama
Witam Kobietki
Ja już po badaniu i USG!!!!!! Na USG piękna fasolka i SUPER BIJĄCE SERDUSZKO!!!!!!!
WSZYSTKO w jak najlpepszym porządku, żadnych krwiaczków i odklejeń. Oby tak dalej!!!! Kolejna wizyta 15 listopada i USG genetyczne 25 listopada.
aha - lekarz wykrył u mnie torbiel na lewym jajniku ale powiedział, że to może być od ciązy i żeby się tym wcale nie przejmować. Sama zniknie!
ALE JA JESTEM SZCZESLIWA!!!!!

bravo!!! super

a dziecia juz powiedzials:)?? bo widze ze sa duze?? jak zaareagowaly??

dziewczyny sprawdzicie czy tajny jest tajnym juz.... kurde nie pamietam hasla wiec sie nei moge wylogowac...

tak jest tajny:) sprawdzilam TO:)

Witam!

Wczoraj zrobiłam test.
'Kalkulator porodu' wskazuje 14 czerwca. To będzie moja pierwsza pociecha:))
.

bravoo gratki_:)

witajcie:)

o to siwatelko dla waszych dzieci-Aniolkow
[*]

u mnie dzis mnie maz zdenerwoal bo wymitowalam z rana blee fuj nie lubie tego uczucia;( a ten do Mnie "widzisz nie trzeba bylo byc w ciazy":szok::wściekła/y::-:)-(

ja nie wiem co sie z nim dzieje:confused::confused::confused:

a co do spraw watkowych wiec do tajnego watku zapisalam (wysalam im zaproszenia)---wiec je zaakcetujcie

Antar
MArta24
Paulinka2104
Magda36
Martynek
Zebrra
mamusia.olusia
Misialinka
Tusebfryd18

mam nadziej ze literowek nie popelnilam:) ja cos o przepraszam:)

Dagamit ja też mam bardzo dokuczliwe bóle, ale moja gin powiedziała, że jak już nie będę mogła wytrzymać, to przy tych moich bólach i plamieniach mam brać no-spę. No i w połączeniu z Luteiną, jest coraz lepiej. Mogę już wytrzymać 8 godzin w pracy:tak:. No a później do wieczora to już tylko "tarzam" się po łóżeczku:-D.
Ja też biorę 2x dziennie tylko duphaston nie luteinę. Lekarz też mi mówił o no-spie, mam w domu nawet wersję "forte" i chyba wreszcie musze ją uruchomić. Chciałam obyć się bez dodatkowych leków, no ale no-spy chyba nie ma się co bać.

Witam Babeczki! Wczoraj się nie odzywałam , bo był Dzień Nauczyciela...więc imprezowałam...dzisiaj ciąg dalszy...do kina jadę...hehe...a tak poza tym z moim brzuchem trochę lepiej....ale jest zmiana....moja mama wczoraj przyszła z ananasem i czekoladkami....i wypytywała czy wszystko ok, że mam się szanować, nic nie robić, itp...chyba do niej doszło że córka jest w ciąży...czyli wszystko wróciło do normy....
Gratuluję nowym Mamusiom i tym które widziały swoje Fasolinki...ja moją zobaczę 26 ...tyle czekania jeszcze...całuje Was mocno!
Misialina właściwie to wczoraj powinnyśmy złożyć Ci wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Nauczyciela, ale skoro imprezujesz jeszcze dziś, to myślę, że dziś również przyjmiesz ŻYCZENIA. :-);-):tak::-D

czesc dziewczyny
śpieszę donieść, że dziś byłam u gina w sprawie tych moich plamień
widziałam małą kuleczkę z bijącym serduszkiem - czyli wszystko oki!!!
dostałam na wszelki wypadek duphaston i jeszcze globulki przeciwko infekcji!

Witam Kobietki
Ja już po badaniu i USG!!!!!! Na USG piękna fasolka i SUPER BIJĄCE SERDUSZKO!!!!!!!
WSZYSTKO w jak najlpepszym porządku, żadnych krwiaczków i odklejeń. Oby tak dalej!!!! Kolejna wizyta 15 listopada i USG genetyczne 25 listopada.
aha - lekarz wykrył u mnie torbiel na lewym jajniku ale powiedział, że to może być od ciązy i żeby się tym wcale nie przejmować. Sama zniknie!
ALE JA JESTEM SZCZESLIWA!!!!!

Yusta, Doris najszczersze gratulacje!:tak:

Mam pytanie do przyszłych dojżałych mam (właściwie nie wiem, jak to powiedzieć, żeby żadna z Was nie poczuła się obrażona, ale przecież wiecie o co mi chodzi z tą dojżałością:tak:). Czy wszystkie zdecydujecie się na badania genetyczne? Bo ja na pewno tak, a Wy?

Mam pytanie do przyszłych dojżałych mam (właściwie nie wiem, jak to powiedzieć, żeby żadna z Was nie poczuła się obrażona, ale przecież wiecie o co mi chodzi z tą dojżałością:tak:). Czy wszystkie zdecydujecie się na badania genetyczne? Bo ja na pewno tak, a Wy?
to zalezy czy ginek mi zaleci czy nie... na dzien dzisiejszy ja nie mam pojecia...

reklama
Do góry