reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Cześć Dziewczyny.
Widzę, że samopoczucia dzisiaj macie dobre, choć troszkę melancholijne.
Ja również przyłączam się i zapalam światełka dla Waszych Aniołków. I życzę, żeby już żadnej nie przytrafiło się więcej nic złego.:no:
Ja dziś z mdłościami nie daję radę, nawet w głowie mi się kręci. I idąc za Waszą radą próbuję jeść, ale niestety nic nie pomaga, nawet sok pomarańczowy:baffled:. Jeszcze tylko 3 godzinki i do domku do łóżeczka. I weekend przed nami.

chyba przesadziłam z tą intensywnością bólu - nie jest taki, żebym nie mogła funkcjonować...no ale podbrzusze pobolewa, a jest lepiej jak leżę - jestem na l4 to mogę do woli

Dagamit ja też mam bardzo dokuczliwe bóle, ale moja gin powiedziała, że jak już nie będę mogła wytrzymać, to przy tych moich bólach i plamieniach mam brać no-spę. No i w połączeniu z Luteiną, jest coraz lepiej. Mogę już wytrzymać 8 godzin w pracy:tak:. No a później do wieczora to już tylko "tarzam" się po łóżeczku:-D.

Witam!

Wczoraj zrobiłam test.
'Kalkulator porodu' wskazuje 14 czerwca. To będzie moja pierwsza pociecha:))
.

Sylwia gratuluję i witamy w Naszym gronie:tak:. Ciekawe czy udało Ci się przeczytać Nasze dotychczasowe wszystkie pogaduszki?;-)

reklama
Witam Kobietki
Ja już po badaniu i USG!!!!!! Na USG piękna fasolka i SUPER BIJĄCE SERDUSZKO!!!!!!!
WSZYSTKO w jak najlpepszym porządku, żadnych krwiaczków i odklejeń. Oby tak dalej!!!! Kolejna wizyta 15 listopada i USG genetyczne 25 listopada.
aha - lekarz wykrył u mnie torbiel na lewym jajniku ale powiedział, że to może być od ciązy i żeby się tym wcale nie przejmować. Sama zniknie!
ALE JA JESTEM SZCZESLIWA!!!!!

bravo!!! super

a dziecia juz powiedzials:)?? bo widze ze sa duze?? jak zaareagowaly??

dziewczyny sprawdzicie czy tajny jest tajnym juz.... kurde nie pamietam hasla wiec sie nei moge wylogowac...

tak jest tajny:) sprawdzilam TO:)

Witam!

Wczoraj zrobiłam test.
'Kalkulator porodu' wskazuje 14 czerwca. To będzie moja pierwsza pociecha:))
.

bravoo gratki_:)

witajcie:)

o to siwatelko dla waszych dzieci-Aniolkow
[*]

u mnie dzis mnie maz zdenerwoal bo wymitowalam z rana blee fuj nie lubie tego uczucia;( a ten do Mnie "widzisz nie trzeba bylo byc w ciazy":szok::wściekła/y::-:)-(

ja nie wiem co sie z nim dzieje:confused::confused::confused:

a co do spraw watkowych wiec do tajnego watku zapisalam (wysalam im zaproszenia)---wiec je zaakcetujcie

Antar
MArta24
Paulinka2104
Magda36
Martynek
Zebrra
mamusia.olusia
Misialinka
Tusebfryd18

mam nadziej ze literowek nie popelnilam:) ja cos o przepraszam:)

Dagamit ja też mam bardzo dokuczliwe bóle, ale moja gin powiedziała, że jak już nie będę mogła wytrzymać, to przy tych moich bólach i plamieniach mam brać no-spę. No i w połączeniu z Luteiną, jest coraz lepiej. Mogę już wytrzymać 8 godzin w pracy:tak:. No a później do wieczora to już tylko "tarzam" się po łóżeczku:-D.
Ja też biorę 2x dziennie tylko duphaston nie luteinę. Lekarz też mi mówił o no-spie, mam w domu nawet wersję "forte" i chyba wreszcie musze ją uruchomić. Chciałam obyć się bez dodatkowych leków, no ale no-spy chyba nie ma się co bać.

Witam Babeczki! Wczoraj się nie odzywałam , bo był Dzień Nauczyciela...więc imprezowałam...dzisiaj ciąg dalszy...do kina jadę...hehe...a tak poza tym z moim brzuchem trochę lepiej....ale jest zmiana....moja mama wczoraj przyszła z ananasem i czekoladkami....i wypytywała czy wszystko ok, że mam się szanować, nic nie robić, itp...chyba do niej doszło że córka jest w ciąży...czyli wszystko wróciło do normy....
Gratuluję nowym Mamusiom i tym które widziały swoje Fasolinki...ja moją zobaczę 26 ...tyle czekania jeszcze...całuje Was mocno!
Misialina właściwie to wczoraj powinnyśmy złożyć Ci wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Nauczyciela, ale skoro imprezujesz jeszcze dziś, to myślę, że dziś również przyjmiesz ŻYCZENIA. :-);-):tak::-D

czesc dziewczyny
śpieszę donieść, że dziś byłam u gina w sprawie tych moich plamień
widziałam małą kuleczkę z bijącym serduszkiem - czyli wszystko oki!!!
dostałam na wszelki wypadek duphaston i jeszcze globulki przeciwko infekcji!

Witam Kobietki
Ja już po badaniu i USG!!!!!! Na USG piękna fasolka i SUPER BIJĄCE SERDUSZKO!!!!!!!
WSZYSTKO w jak najlpepszym porządku, żadnych krwiaczków i odklejeń. Oby tak dalej!!!! Kolejna wizyta 15 listopada i USG genetyczne 25 listopada.
aha - lekarz wykrył u mnie torbiel na lewym jajniku ale powiedział, że to może być od ciązy i żeby się tym wcale nie przejmować. Sama zniknie!
ALE JA JESTEM SZCZESLIWA!!!!!

Yusta, Doris najszczersze gratulacje!:tak:

Mam pytanie do przyszłych dojżałych mam (właściwie nie wiem, jak to powiedzieć, żeby żadna z Was nie poczuła się obrażona, ale przecież wiecie o co mi chodzi z tą dojżałością:tak:). Czy wszystkie zdecydujecie się na badania genetyczne? Bo ja na pewno tak, a Wy?

Mam pytanie do przyszłych dojżałych mam (właściwie nie wiem, jak to powiedzieć, żeby żadna z Was nie poczuła się obrażona, ale przecież wiecie o co mi chodzi z tą dojżałością:tak:). Czy wszystkie zdecydujecie się na badania genetyczne? Bo ja na pewno tak, a Wy?
to zalezy czy ginek mi zaleci czy nie... na dzien dzisiejszy ja nie mam pojecia...

reklama
Do góry