reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

czesc dziewczyny
śpieszę donieść, że dziś byłam u gina w sprawie tych moich plamień
widziałam małą kuleczkę z bijącym serduszkiem - czyli wszystko oki!!!
dostałam na wszelki wypadek duphaston i jeszcze globulki przeciwko infekcji

Małgosia ja od soboty mam skąpe plamienia jasnoczerwone ze śluzem jak u Ciebie

reklama
czesc dziewczyny
śpieszę donieść, że dziś byłam u gina w sprawie tych moich plamień
widziałam małą kuleczkę z bijącym serduszkiem - czyli wszystko oki!!!
dostałam na wszelki wypadek duphaston i jeszcze globulki przeciwko infekcji

Małgosia ja od soboty mam skąpe plamienia jasnoczerwone ze śluzem jak u Ciebie

Gratuluje,ja juz tez sie nie moge doczekac pierwszego usg.

Weszlam tak pozno coby dowiedziec sie jak bylo na usg LukyClover ale nic sie nie pochwalila,jak było.
Ide spac bo wykonczona jestem po wieczornej zmianie

witam z ranca :-)

wszystkim zafasolkowanym gratuluje i tym co sie martwia zycze wiecej optymizmu ;-):-) a tym co dobrze sie czuja jak ja zycze oby tak do konca bylo :tak::-D
dziekuje za zaproszenia do p[rzyjaciol prettyWoman i Malgosia 37 :tak:

To strasznie długa historia :) Generalnie zostałam zebrą w czasie kiedy w kinach leciała "zebra z klasą" ;) Od tamtej pory wszędzie byłam zebrrą przez dwa "r" ;)
A poza tym, czy to nie urocze stworzenia? :)

A Twój nick skąd?

Dziewczyny, dawno, dawno temu, w zamieszłych czasach, kiedy byłam w ciąży z Jasiem, znalazłam taki wątek na gazecie, w którym dziewczyny opisywały co zrobiłyby inaczej, gdyby mogły wrócić do ciąży, jeśli macie ochotę poczytać, to TUTAJ

Ostatnia edycja:
prawdopodobnie tak wyglada moja ksieżniczka na dzien dzisiejszy :-)
5_tydzien.jpg

edit:
zebrra pewnie ze to urocze zwierze ;-D dzieki za wyjasnienie

Witam przy kawusi :-)

u nas nocka już lepsza ... wygląda na to, że zęby odpuszczają, bo była tylko 1 pobudka :-)

Yusta, Doris, baaardzo się cieszę, że wizyty udane i zobaczyłyście swoje malutkie serduszka :-):-):-)

PrettyWoman, współczuję mdłości :-(
Małgosia, daj znać co u Ciebie ... &&&& cały czas zaciśnięte !!!

Zebrra, Duomox to chyba taki antybiotyk na wszystko dla ciężarnych i karmiących ... ja go brałam jak mała miała 6 tyg a mnie dopadło okropne zapalenie dróg moczowych ... nie chciałam, ale nie bardzo było wyjście :baffled: ale lekarka zapewniała, że jest bezpieczny ... nawet encyklopedię leków wyjęła, żeby mnie przekonać ;-)
Zdrówka życzę !!!

reklama
Do tej pory Twój nick czytałam jako "lavrunia" - zupełnie nie wiem dlaczego :) Skąd się wzięła "larvunia"?
heh no widzisz... moge byc i lavrunia hehehehe... wiekszosc mysli ze larvunia to robaczek (z ktorego robi sie np motylek) i czasami chcialabym by tak mysleli ;-) Ale kiedys kiedys interesowala mnie magia itp ;-) larvunia takie okreslenie znalazlam kiedys ze to istotka astralna, ktora pobudza sile pragnienia. Czyli np marzy Ci sie cos np nowy zegarek to larvunia "nakreca" Cie by go miec. Wierci Ci w glowie "musisz go miec". hehehe To tak bardzo w skrocie ;-) Ale moge byc tez robaczkiem ;-)

Jol hej hej

Do góry