reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Traschka...kupuje twarożek mało tłusty, rozdrobnie widelcem...dodaje startą rzodkiewkę, posiekany szczypiorek, posole i popieprzę i łyżkę śmietany jogurtowej lub jogurtu...najlepiej zrobić wcześniej zeby smaki przeszły wszystkie...ze świeżo upieczonym chlebkiem smakuje najlepiej

Ja dodaję jeszcze świeży ogórek :-) I chlebuś piekę codziennie ;-)[bułeczki na dłuższą metę za drogo wychodziły :-p]

Zołza...to może wymienimy się przepisami co?...mój najlepszy to orkiszowy:)...a ogórków teraz nie kupuję bo dziwnie teraz smakują

Zeberko pracuje jeszcze przez tydzień na Bródnie. Potem to już tylko prywatne kliniki.Zaproponował mi poród w Damianie.Powiedział że przecież jestem dopiero w połowie ciąży i te 10 tysięcy to dam rade nazbierać.
traschka Tak właśnie tylko dlatego nie zmieniłam wtedy lekarza bo pracował w tym szpitalu.Teraz jestem w kropce.
Mąż wrócił ale jakoś nie mogę się z nim dogadać.Chyba się od siebie odzwyczailiśmy
Zolzaa czemu chcesz zmienić lekarza?

Dużo zdrówka dla chorych brzuchatek

Mysia, u nas dzisiaj gołąbki (wczoraj zrobiłam) i krokiety z mięsem (mama rano podrzuciła), masz ochotę? Zapraszam :)

Jak możesz mi to robić?????????????????????????Gołąbki..........mhmmmm chodzą za mną od 2 tygodni i doprosić się nie mogę mamy żeby mi je w końcu zrobiła!! :wściekła/y:Sama nie potrafię jak dla mnie czarna magia...Potrafię robić te oszukane z krojoną kapustą w środek ale to nie to samo...

cinamon wiesz co, jak tak słucham o ten twój lekarz opowiada to myślę, że w ogóle nie powinnaś się zastanawiać tylko zmienić lekarza. To jakiś koszmar!

katamisz gołąbki nie takie trudne:) Zajmuja troszkę czasu z czego większość to czekanie, aż się trochę kapusta podgotuje.

cinamon zmieniaj tego lekarza - dziewczyny tu znają duzo specjalistów na pewno ci kogoś polecą

misialina a gdzie kupujesz orkisz??

reklama
]
Mysia, u nas dzisiaj gołąbki (wczoraj zrobiłam) i krokiety z mięsem (mama rano podrzuciła), masz ochotę? Zapraszam :)

O dzieki....uwielbiam gołąbki, szkoda, ze tak daleko mam...;-) krokiety też lubię, zbieram sie od jakiegoś czasu nawet żeby zrobić, ale licho mi idzie....

Traschka...kupuje twarożek mało tłusty, rozdrobnie widelcem...dodaje startą rzodkiewkę, posiekany szczypiorek, posole i popieprzę i łyżkę śmietany jogurtowej lub jogurtu...najlepiej zrobić wcześniej zeby smaki przeszły wszystkie...ze świeżo upieczonym chlebkiem smakuje najlepiej

DOKŁADNIE!!!!! chlebek tez czasm pieke,bardzo prosty i w miarę szybki, w piekarniku i u mnie wszyscy go lubia...

Do góry