reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Hejka się witam, i zmykam poczytać co u Was
traschka
Mama Marysi
Ironia no ja do Krakowa nie mam tak daleko Nawet czasami tam na próby jeżdżę przez cały tydzień.
A do Warszawy jadę w sobotę I w marcu też jadę.
Jeśli ktoś jest z Piły to tam będę też za miesiąc. Zatem do wyboru do koloru
A do Warszawy jadę w sobotę I w marcu też jadę.
Jeśli ktoś jest z Piły to tam będę też za miesiąc. Zatem do wyboru do koloru
zebrra
Potrójna mama :)
Dziewczyny Kochane moje... bardzo Wam dziękuję za wsparcie i ciepłe mysli, które do mnie kierujecie i bardzo przepraszam, że nie odpisuję na Wasze posty, nie pocieszam, nie podnoszę na duchu... Skupiłam się chwilowo tylko na sobie i mojej rodzinie...
Wpadam tylko powiedzieć, że przed chwilą dzwoniła teściowa, że zmarła Olafa ciocia... I mam już tylko ochoptę położyć się i wyć, wyć, wyć i wstać w czerwcu...
Wpadam tylko powiedzieć, że przed chwilą dzwoniła teściowa, że zmarła Olafa ciocia... I mam już tylko ochoptę położyć się i wyć, wyć, wyć i wstać w czerwcu...
traschka
Mama Marysi
Zebrra tak mi przykro...
Zeberrko, zdróweczka dla Was i dużo spokoju. Ściskam mocno !
Traschka, koleżanka bardzo niefajnie się zachowała :/ Mam nadzieję, że da się jakoś rozwiązać tą sprawę Ooo doczytałam... to bardzo dobrze, że się jednak do obowiązku poczuła
Angel, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień był dużo lepszy od wczorajszego
Agata, czekamy na pozytywne wiadomości po wizycie
Zołza, piękny pomysł z adopcją. Jest tyle maluszków, które potrzebują ciepła i miłości
A co do takiego forumowego zlotu... z mamami z innego forum, na którym się udzielałam w ciąży z Jasiem organizujemy co rok takie zloty. Już dwa udało nam się zaliczyć
Traschka, koleżanka bardzo niefajnie się zachowała :/ Mam nadzieję, że da się jakoś rozwiązać tą sprawę Ooo doczytałam... to bardzo dobrze, że się jednak do obowiązku poczuła
Angel, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień był dużo lepszy od wczorajszego
Agata, czekamy na pozytywne wiadomości po wizycie
Zołza, piękny pomysł z adopcją. Jest tyle maluszków, które potrzebują ciepła i miłości
A co do takiego forumowego zlotu... z mamami z innego forum, na którym się udzielałam w ciąży z Jasiem organizujemy co rok takie zloty. Już dwa udało nam się zaliczyć
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Zebrro, Przykro mi z powodu Twoich kłopotów :-(Trzymam kciuki za słoneczko w Twoim domku
Aaga,ale Ci się sfarciło z dentystą
Silva, hihi masz tupet:-) Tak trzymać ;-)
Agata, jak po wizycie? Wszystko ok?
Ironia, zdrówka życzę.
Justynka, trzepnij temu swojemu w pysk to się może obudzi Faceci nie mają wyobraźni, żadnej!!
Traschka, haha widzisz cuda się zdarzają Dobrze że koleżanka po takim czasie w końcu wzięła się w garść
Ale jakby co to pamiętaj - moja propozycja jest aktualna - gdybyś kiedyś potrzebowała czegoś czego nie możesz dostać w Pl to daj znać
Ja-zolza, wszystko dobrze u Ciebie?
Mysia, 20 stron w dwa dni to pikuś jak się ma wenę i dobrze zapodany temat to i 30 w jeden wieczór (wieczór - nie dzień) potrafi pyknąć
Aaga,ale Ci się sfarciło z dentystą
Silva, hihi masz tupet:-) Tak trzymać ;-)
Agata, jak po wizycie? Wszystko ok?
Ironia, zdrówka życzę.
Justynka, trzepnij temu swojemu w pysk to się może obudzi Faceci nie mają wyobraźni, żadnej!!
Traschka, haha widzisz cuda się zdarzają Dobrze że koleżanka po takim czasie w końcu wzięła się w garść
Ale jakby co to pamiętaj - moja propozycja jest aktualna - gdybyś kiedyś potrzebowała czegoś czego nie możesz dostać w Pl to daj znać
Ja-zolza, wszystko dobrze u Ciebie?
Mysia, 20 stron w dwa dni to pikuś jak się ma wenę i dobrze zapodany temat to i 30 w jeden wieczór (wieczór - nie dzień) potrafi pyknąć
Święte słowa!!jestes w ciazy w pewnym sensie jestes niepoczytalna i wolno ci o wiele więcej i ja tego zamierzam się trzymać,,,,, bo juz lepiej nam w zyciu nigdy nie będzie ;-)