reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ironia no ja do Krakowa nie mam tak daleko:) Nawet czasami tam na próby jeżdżę przez cały tydzień.
A do Warszawy jadę w sobotę:) I w marcu też jadę.
Jeśli ktoś jest z Piły to tam będę też za miesiąc. Zatem do wyboru do koloru:)

Dziewczyny Kochane moje... bardzo Wam dziękuję za wsparcie i ciepłe mysli, które do mnie kierujecie i bardzo przepraszam, że nie odpisuję na Wasze posty, nie pocieszam, nie podnoszę na duchu... Skupiłam się chwilowo tylko na sobie i mojej rodzinie...

Wpadam tylko powiedzieć, że przed chwilą dzwoniła teściowa, że zmarła Olafa ciocia... I mam już tylko ochoptę położyć się i wyć, wyć, wyć i wstać w czerwcu...

Zeberrko, tulę wirtualnie :* Nie potrafię napisać nic sensownego w tej sytuacji, wiedz tylko tyle, że ciepło o Tobie myślę. Oby jak najszybciej nastały pogodne dni, kiedy minie obecny nastrój...

Zebrrro współczuje. Tyle niemiłych wydarzeń na Ciebie spadło i akurat w okresie, kiedy nosisz Bartusia. Trzymaj się cieplutko, jesteśmy z Tobą.

Zeberrko, zdróweczka dla Was i dużo spokoju. Ściskam mocno !

Traschka, koleżanka bardzo niefajnie się zachowała :/ Mam nadzieję, że da się jakoś rozwiązać tą sprawę :) Ooo doczytałam... to bardzo dobrze, że się jednak do obowiązku poczuła :)

Angel, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień był dużo lepszy od wczorajszego :)

Agata, czekamy na pozytywne wiadomości po wizycie :)

Zołza, piękny pomysł z adopcją. Jest tyle maluszków, które potrzebują ciepła i miłości :)

A co do takiego forumowego zlotu... z mamami z innego forum, na którym się udzielałam w ciąży z Jasiem organizujemy co rok takie zloty. Już dwa udało nam się zaliczyć :)

Zeberko, bardzo Ci współczuję! Nie martw się nami, zajmij się rodzinką. Trzymamy kciuki, żeby zła passa się skończyła!

reklama
Zebrro, Przykro mi z powodu Twoich kłopotów :-(Trzymam kciuki za słoneczko w Twoim domku :tak:

Aaga,ale Ci się sfarciło z dentystą :-p

Silva, hihi masz tupet:-) Tak trzymać ;-)

Agata, jak po wizycie? Wszystko ok?

Ironia, zdrówka życzę.

Justynka, trzepnij temu swojemu w pysk to się może obudzi :crazy: Faceci nie mają wyobraźni, żadnej!!

Traschka, haha widzisz cuda się zdarzają :-D:-D Dobrze że koleżanka po takim czasie w końcu wzięła się w garść :sorry:
Ale jakby co to pamiętaj - moja propozycja jest aktualna - gdybyś kiedyś potrzebowała czegoś czego nie możesz dostać w Pl to daj znać :tak:

Ja-zolza, wszystko dobrze u Ciebie?

Mysia, 20 stron w dwa dni to pikuś :-D:-p jak się ma wenę i dobrze zapodany temat to i 30 w jeden wieczór (wieczór - nie dzień) potrafi pyknąć

jestes w ciazy w pewnym sensie jestes niepoczytalna i wolno ci o wiele więcej i ja tego zamierzam się trzymać,,,,, bo juz lepiej nam w zyciu nigdy nie będzie ;-)
Święte słowa!!

Do góry