reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
czesc dziewczynki

A ja już siedzę od godziny i nadrabiam Was od rana...kurna ile tego było!!
Ja dzisiaj spędziłam cały dzień poza domem.Byłam z moim synkiem u koleżanki i jej córeczki rocznej-było miło.Najadłyśmy się pączków i plotkowałyśmy o wszystkim i niczym!!:-) Później zakupy i obiadek z rodzinką i tak kolejny dzień zleciał...

zebrra ja też przytulam Cię mocno:*Trzymajcie się dzielnie :* Myśl teraz tylko o sobie i swojej rodzinie kochana!!My trzymamy kciuki za lepszy dzień dla Ciebie &&&&

traschka co do nut to widzisz mówiłam Ci żebyś ścignęła koleżankę i pomogło!!Musiałaby być bez serca żeby Cię tak z tym zostawić!!

Agatka, kup sobie lapka - położysz się wygodnie na kanapie i będziesz leżeć :-) Ciekawe jakim tekstem Cię wtedy teściowa uraczy...:sorry::baffled::-D

Kati, jezusie, ale bym zjadła taką domową pizusię :szok::szok: Masz przepis na ciasto? Zawsze wychodzi? (bo mi z ciast kurka jedynie drożdżowe nie wychodzi:baffled::baffled:)? Jak tak to wstaw w odpowiedni dział ;-):tak:

O widzę że Safii też zainteresowana przepisem :tak:

dziewczyny mi zawsze to ciasto wychodzi, kucharz ze mnie nie jest zły, ale w restauracji to bym nie mogła pracować ;-)
spróbujcie, a się przekonacie :-)

ja już mówię dobrej nocki brzuchatki :-)
miłych snów, zakończenia chorób, wyspania się i wstania jutro bardzo rześkiego :-):biggrin2::biggrin2:
dobranoc

Dziękuję :* Ale mnie te hormony rozwalają... Do tego bóle kręgosłupa, głowy, krwawienia z nosa, obrzęki nóg, skurcze łydek... Mam chyba wszystkie przewidziane dla ciężarówek dolegliwości... Tyle dobrze, że nie męczyły mnie wymioty :-p
Zołza kazdego dopadaja kiedys jakies zle humory, dziwne nastroje i nic na to za bardzo nie da sie poradzic. Zawsze wydawałas i wydajesz mi sie bardzo "pozytywną" i wesola osobą (pozytywną to w sumie głupie słowo;-)) tak wiec mysle, ze i te nastroje mina szybko. Na pocieszenie moge Ci powiedziec ze nie tylko u ciebie te niezbyt przyjemne dolegliwosci ja tez mam te wszystkie "przyjemnosci" o ktorych piszesz , na razie bez obrzekow nó, ale za to mega krawienia z dziąseł, a i mege mdłosci i wymioty tez mi nie odpusciły:-D. Tez cały czas sie martwie jak damy rade zwlaszcza finansowo z dwojką dodatkowych bączków, zwlaszcza ze dugo nie moglismy sie zdecydowac na kolejne dziecko, a tu sie trafił bonus - bliźniaki. Masz cudownego męża, dobrze sie dogadujecie, macie cudowne plany, czekacie na najwieksze szczescie. Bedzie dobrze, hormony przestana buzowac, złe nastroje miną i bedziesz mogla cieszyc sie ciąża a pozniej cudownym synkiem:tak:.
:-) całkiem niegłupi pomysł ;-) tylko wiadomo, jak to jest - zebrać się w jednym miejscu i jednym czasie łatwo by nie było...
Nie jest to przeciez niemozliwe, pewnie wszystkie czerwcowki nie dopisza bo to niemożliwe, ale zawsze mozna sie jakos dograc i spotkac przynajmniej w czesci

reklama
Hej dziewczyny
Ja już po wizycie - wszystko w odpowiednim wątku, nastrój baaaardzo kiepski. Dobrze że Julcia ma się dobrze.
Buziaki dla Was!

Do góry