reklama
katamisz
Fanka BB :)
czesc dziewczynki
A ja już siedzę od godziny i nadrabiam Was od rana...kurna ile tego było!!
Ja dzisiaj spędziłam cały dzień poza domem.Byłam z moim synkiem u koleżanki i jej córeczki rocznej-było miło.Najadłyśmy się pączków i plotkowałyśmy o wszystkim i niczym!!:-) Później zakupy i obiadek z rodzinką i tak kolejny dzień zleciał...
zebrra ja też przytulam Cię mocno:*Trzymajcie się dzielnie :* Myśl teraz tylko o sobie i swojej rodzinie kochana!!My trzymamy kciuki za lepszy dzień dla Ciebie &&&&
traschka co do nut to widzisz mówiłam Ci żebyś ścignęła koleżankę i pomogło!!Musiałaby być bez serca żeby Cię tak z tym zostawić!!
A ja już siedzę od godziny i nadrabiam Was od rana...kurna ile tego było!!
Ja dzisiaj spędziłam cały dzień poza domem.Byłam z moim synkiem u koleżanki i jej córeczki rocznej-było miło.Najadłyśmy się pączków i plotkowałyśmy o wszystkim i niczym!!:-) Później zakupy i obiadek z rodzinką i tak kolejny dzień zleciał...
zebrra ja też przytulam Cię mocno:*Trzymajcie się dzielnie :* Myśl teraz tylko o sobie i swojej rodzinie kochana!!My trzymamy kciuki za lepszy dzień dla Ciebie &&&&
traschka co do nut to widzisz mówiłam Ci żebyś ścignęła koleżankę i pomogło!!Musiałaby być bez serca żeby Cię tak z tym zostawić!!
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Agatka, kup sobie lapka - położysz się wygodnie na kanapie i będziesz leżeć :-) Ciekawe jakim tekstem Cię wtedy teściowa uraczy...
Kati, jezusie, ale bym zjadła taką domową pizusię Masz przepis na ciasto? Zawsze wychodzi? (bo mi z ciast kurka jedynie drożdżowe nie wychodzi)? Jak tak to wstaw w odpowiedni dział ;-)
O widzę że Safii też zainteresowana przepisem
Kati, jezusie, ale bym zjadła taką domową pizusię Masz przepis na ciasto? Zawsze wychodzi? (bo mi z ciast kurka jedynie drożdżowe nie wychodzi)? Jak tak to wstaw w odpowiedni dział ;-)
O widzę że Safii też zainteresowana przepisem
barmanka79
Deus Dona Me Vi
mam otwarty tylko ten temat, nie zaglądałam jeszcze w spis tematów ;-)Barmanka kati już podała przepis na kulinarnym :-)
Jakoś dziś nie mogę się na niczym skupić..znowu smutaski głębią się w łebku :-(
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Zołza kazdego dopadaja kiedys jakies zle humory, dziwne nastroje i nic na to za bardzo nie da sie poradzic. Zawsze wydawałas i wydajesz mi sie bardzo "pozytywną" i wesola osobą (pozytywną to w sumie głupie słowo;-)) tak wiec mysle, ze i te nastroje mina szybko. Na pocieszenie moge Ci powiedziec ze nie tylko u ciebie te niezbyt przyjemne dolegliwosci ja tez mam te wszystkie "przyjemnosci" o ktorych piszesz , na razie bez obrzekow nó, ale za to mega krawienia z dziąseł, a i mege mdłosci i wymioty tez mi nie odpusciły. Tez cały czas sie martwie jak damy rade zwlaszcza finansowo z dwojką dodatkowych bączków, zwlaszcza ze dugo nie moglismy sie zdecydowac na kolejne dziecko, a tu sie trafił bonus - bliźniaki. Masz cudownego męża, dobrze sie dogadujecie, macie cudowne plany, czekacie na najwieksze szczescie. Bedzie dobrze, hormony przestana buzowac, złe nastroje miną i bedziesz mogla cieszyc sie ciąża a pozniej cudownym synkiem.Dziękuję :* Ale mnie te hormony rozwalają... Do tego bóle kręgosłupa, głowy, krwawienia z nosa, obrzęki nóg, skurcze łydek... Mam chyba wszystkie przewidziane dla ciężarówek dolegliwości... Tyle dobrze, że nie męczyły mnie wymioty
Nie jest to przeciez niemozliwe, pewnie wszystkie czerwcowki nie dopisza bo to niemożliwe, ale zawsze mozna sie jakos dograc i spotkac przynajmniej w czesci:-) całkiem niegłupi pomysł ;-) tylko wiadomo, jak to jest - zebrać się w jednym miejscu i jednym czasie łatwo by nie było...
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej dziewczyny
Ja już po wizycie - wszystko w odpowiednim wątku, nastrój baaaardzo kiepski. Dobrze że Julcia ma się dobrze.
Buziaki dla Was!
Ja już po wizycie - wszystko w odpowiednim wątku, nastrój baaaardzo kiepski. Dobrze że Julcia ma się dobrze.
Buziaki dla Was!