reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej Kochane! nadrobiłam co naskrobałyście
Zeberko....mocno przytulam...chyba na nic więcej się nie zdam :*
Traschka...dobrze że koleżanka się opamiętała
Zołza...masz dobre serducho

A ja znowu byłam w lumpku i upolowałam śliczne bodziaki i pajace z Carter'sa. Co do nastroju w ciąży...różnie z tym bywa ale uwierzcie mi będziecie wspominać te chwile jak się miało brzuszek i tyle przywilejów oraz mężulka który skacze koło nas i stara się jak może...dzisiaj się trochę pożarłam z moim mężulkiem o jego 3 dniowy wyjazd 1-3 marca na "konferencję" dyrektorów...i w końcu przyznał mi racje i nie pojedzie..ja nie cierpię zostawać w domu sama...no ale przystałam na swoim...gdyby nie ciąża to niech jedzie ale w tym wypadku się nie zgodziłam...no a na wieczorną kolację mam kupiony twarożek i potem lody...już się cieszę...i jeszcze dodam że dzisiaj kuzynka męża urodziła przez cc chłopczyka 4200g i 60 cm...mały kolosik...hehe

Misialinko, mam nadzieję, że będzie się pamiętało te cudowne momenty... :happy:
Gratuluję uporu i ostatecznej decyzji Męża - mój obiecał, że mnie więcej nie zostawi, jak ostatnio w weekend.

zebrro trzymaj się... mocno Cię tulę, mój tato zawsze mówi jedno zdanie (od czasu złamania kręgosłupa - który na szczęscie dobrze sie skończył) : "myślałem, ze jestem na dnie a z dołu ktoś zastukał..."
będzie lepiej...wierzę w to...

A mnie odwiedził mój brat :-)niespodziewanie
zrobiłam 3 pizze i jestem mega nażarta :-D

kati83 ja dziś Mężowi cały dzień truję głowę o pizze... A Ty tu piszesz że aż 3 miałaś! Oj...

Silva odpoczywaj Kochana- chyba za długo na forum siedzisz i masz nadmiar wiadomości... Moja Teściowa mi tak ostatnio powiedziała.
Cytuję: " siedzisz i siedzisz przy tym komputerze, piszesz i piszesz... A dziecku jest niewygodnie, i szkodzą mu te FALE :laugh2: nie dbasz o siebie to pomyśl o dziecku..."

Masakra! Tak mnie tym wkurzyła...

No cóż...

Ja też uciekam, do jutra :happy:

Silva odpoczywaj Kochana- chyba za długo na forum siedzisz i masz nadmiar wiadomości... Moja Teściowa mi tak ostatnio powiedziała.
Cytuję: " siedzisz i siedzisz przy tym komputerze, piszesz i piszesz... A dziecku jest niewygodnie, i szkodzą mu te FALE :laugh2: nie dbasz o siebie to pomyśl o dziecku..."

Masakra! Tak mnie tym wkurzyła...

haha, genialne:))

saffi, agatka pizza oczywiście własnej roboty, mam super przepis od mamy - prosty i smaczny :-)
3 blaszki z tego wyszły :-)

reklama
Do góry