Hej kobitki! Witam poniedziałkowo!
Misialina łazienka super, teraz tylko trzymać kciuki za to, żeby udało Wam się w praktyce!
Marta24, no niestety tak to jest z tymi przepisami, ale na pewno jeszcze będziesz miała szansę na otwarcie swojej działalności, głowa do góry!
Dagamit spokojnie, myślę, że dopiero niedawno dowiedziałaś się o tej cukrzycy, więc dopiero wszystkiego się uczysz, myślę, że z dnia na dzień będzie Ci łatwiej, nauczysz się sama siebie, a z Maleństwem na pewno wszystko będzie dobrze!
Barmanka... ehhh, dużo siły po prostu, trzymaj się jakoś, masz dla kogo być dzielna a to najważniejsze! Ja też jestem przerażona tym, że angielska służba zdrowia pewnymi sprawami po prostu się nie interesuje, pewne olewa... i w sumie może być coś o czym ja po prostu nie wiem, a powinnam :/
A ja dziś jakoś dziwnie nie dotarłam do pracy i nawet nie wyobrażacie sobie jak mi z tym dobrze
Już się nie mogę doczekać, kiedy będę już miała zasłużone wolne! Zaczynam odliczanie... tylko 4 tygodnie
W każdym razie zaczynamy kolejny tydzień, który zbliża nas do przyjścia naszych maluchów na świat!