reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Misialina ale szaleństwo! Super! Przy mojej blokowej łazience - zero szans, no ale może w przyszłości poproszę Cię o namiary na tego projektanta :-)

hehe...no...elektryczny...łazienka wbrew pozorom też nie jest duża, za sprawą tych luster i szkła Lacobel wydaje się wieksza

misialina WOW - ale super łazienka i te kolory zupełnie w moim stylu :-)
Ja mam dużą łazienkę i w tym roku musimy dopiero okna wymienić bo jeszcze stare, a resztę później... mieszkamy tu dopiero 1,5 roku i wszystkiego od razu nie da sie zrobić, ale w przyszłosci...

Łazienkę bedziesz miała super :-)

Misialina, Trascha, Tusen ja nie mam dostępu do Waszego tajnego..
Za mało z Wami jestem bym sobie mogła "zasłużyć" na niego ;-)

Trascha, ojj chciałabym by to była tylko moja wyobraźnia. Niestety - widziałam usg. Niebawem ide na kolejne usg.. Choć w szpitalu podejrzewam że nie powiedzą mi tyle co w polskiej klinice.. tutaj jest zupełnie inne podejście do pacjentów, matka często o niczym nie wie, dopiero po porodzie "zonk":wściekła/y: W takich sytuacjach tęsknie za polskim, zimnym podejściem do pacjentów.

Agata, cieszę się że mnie rozumiesz. Właśnie mi chyba najbardziej pomaga to że są sytuacje gdy skupiam się na innych osobach, wtedy przestaje myśleć o sobie.
Piszę sobie na pw, bo inaczej niestety nie mogę.. Ale czasem ciężko znaleźć osobę z podobnymi problemami jak moje, a przecież nie będę w akcie desperacji pisać do wszystkich..

Misialina, matko kto Wam projektował tą łazienkę?? :szok::szok: jest boska!! i jeszcze ten kolorek zieleni, śliczny!! Masz zdolności dziewczyno. Bardzo ładnie!
A powiedz mi co jest na fotce nr 5? (bo nie mogę rozkminić) tam obok szafy?
Wanny nie chcieliście?

Alarm do larvuni...prosimy o zaproszenie na tajny do barmanki79...napewno Ci wyśle
Co do łazienki...mamy ogromną wannę na dole więc nie chciałam kolejnej...a to obok szafki to elektryczny kominek...zastanawiamy się nad nim czy będzie czy zrezygnować z niego

Misialina widać takie zdolniaki w tym Rogowie ;-)

Mój szwagier ma firmę budowlaną (w Wodziu mieszka) i też robi czasem projekty więc jak będę robić to łazienke na pewno skorzystam...

reklama
Do góry