reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

nigdy nie korzystałam z tej funkcji wklejania kilku cytatów-fajna ta funkcja!!
Dzięki dziewczyny ;-)

To ja już uciekam do babci na zupkę Pomorską ;-)

Całuski dla Was w brzuszki :*:*Miłego dnia

reklama
witajcie dziewczyny ja dzis tylko na moment, robię obiadek, a po południu jedziemy odwiedzić naszych znajomych i ich 4 -miesiecznego synka Łukasza :-) już sie cieszę, pewnie będą królować tematy o dzieciach :-D
Odezwę sie wieczorkiem lub jutro zależy długo tam zabawimy :-)

Miłego dnia :-) U nas dziś takie piękne słoneczko świeci...

Zebrra jesteś nieceniona......i to nie tylko za sprawą ogromnej wiedzy na temat wózków :tak:
Cieszę się, że mogłam pomóc :)

Ja szykuję się właśnie na obiad u babci ;-)
Babunia na prośbę ciężarnej wnuczki zrobiła na dzisiaj przepyszną zupkę za którą szaleję-nazywa się Zupa Pomorska...pycha!!
Bardzo prosta w wykonaniu ale mi nigdy taka nie wyjdzie jak babci dlatego jadam ją tylko u niej:-)
W skład takiej zupy wchodzą klopsy z mięsa mielonego + ziemniaki - zupa przypomina smakiem trochę barszcz biały ale i tak jest o niebo lepsza!!
Poproszę o przepis - zaitrygowałaś mnie tą zupką :)

Ja dzisiaj mam dzień lenia (chociaż Olaf jeszcze bardziej, bo jeszcze nie wstał...). Lezałam w łózku do 14... :) Potem się zwlekłam na chwilę, zrobiłam 2 pranka, zmyłam gary, które nie zmieściły się do zmywarki, przygotowałam obiadek (własciwie tylko odgrzałam, bo gotowałam wczoraj), dopilnowałam żeby dzieci zjadły, teraz usiadłam na chwilę poczytać, ale nie na długo, bo muszę jeszcze wytrzeć kurze i posprzątać łazienkę. Jutro z samego rana jadę na badanie obciążenia glikozą, potem USG połówkowe, a potem polatam po sklepach, więc dzisiaj musze ogarnąć chałupkę :)

Witam wieczorową porą..

Doris ja wynik glukozy miałam w ten sam dzień..
Ciekawe czy ginek da mi skierowanie teraz?
Mojej koleżance nie dał... nie wiem od czego to zależy.
W pierwszej ciąży miałam glukoze ok.. no nie wiem zobaczymy:)

Spojrzałam włsnie na naszą listę którą tak pięknie utworzyła nasza moderatorka larvunia:-)Dzięki Ci za nią.
Właśnie poprzez analizowanie jej stwierdziłam że strasznie dużo jest dziewczyn z terminem na początek czerwca.Druga połowa miesiąca licząc nawet od 14-go to garstka mamuś.Myśle żeniewiele z nas doczeka swoje terminu(nie życząc źle oczywiście)i spora częśc będzie majowymi mamuśkami.Czego sobie życzę.
A jak Wy myślicie,któraś ma może przeczucia czy doczeka terminu czy raczej spodziewa sie wcześniejszego rozwiązania czy wolałąby później.
Ja sie już tak stresuje rozwiązaniem że mysle że urodze z końcem maja.

reklama
Ja dwoje dzieci niestety urodziłam po terminie, więc za bardzo nie nastawiam się na wcześniejszy termin. Chyba, że wiek? Ale i tak jesteśmy w takim terminie, że pewnie większość z nas urodzi w znaku zodiaka Bliźniak.

Do góry