reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam sie z rana...zjadłam już śniadanko i podczytuje co tu naskrobałyście przez te parę dni...
Larvunia...fajnie że Marcelkowi się spodobało w teatrze...
Marta...życzę Ci poweru w pracy...wiem co to jest wracać po feriach...a tak na marginesie kiedy masz zamiar iść na zwolnienie?...

A ja muszę trochę ogarnąć dom i nastawić pranie bo kosz już przebiera

reklama
dzien dobry ;)
ja jeszcze w piżamce i chyba będę dziś mieć dzień lenia :-)

młody od tygodnia tak daje popalić ze az skacze na łóżku jak mnie kopnie :) w sumie to nie wiem idzie jakoś odróżnić dlaczego on kopie? :)

Cześć dziewczynki :-)
Padł mi net i nie miałam pare dni dostępu do Was, więc teraz z kubkiek kakao postaram się troche nadrobić i dowiedzieć się co u Was ;-)
Dalej jestem na zwolnieniu - jeszcze 10 dni i powiem Wam, że póki co nie tęsknię za pracą.

bedziemy trzymać kciuki justynka ;)))

a mi tata przywiózł 3 siaty ciuszków o_O są też i dla dziewczynek :) jak byście były zainteresowane to mogę wrzucić nowe zdjęcia :)

reklama
Do góry