reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej babeczki wieczorową porą:)

Zeberko dziękuję za linka... powiem ci szczerze, że jeszcze się nie zdecydowałam na wózek.. moze dlatego że nie znam jeszcze na 100 % płci... :)

reklama
no nie mam taaaak az zle dzisiaj, bo nie caly czas a co ok 1o min cos podglosnia...
najgorzej jest jednak latem :sorry2: Okna pootwierane i noca niesie... zza sklepu impreza i disco polo na pawera :baffled: co weekend, w tamtym roku caly lipiec w weekendy :baffled::baffled::baffled: Dlaczego na wioskach tylko "majteczki w kropeczki" itp muza?? nic normalnego, masakra :sorry2: Gdzie ja sie wyprowadzilam :sorry2:

edit:
dziewczeta ja juz mowie dobrej nocy i do "zobaczenia" w poniedzialek. Jutro do rodzicow jade na caly dzionek + do teatru na troche z mlodym na KOPCIUSZKA ;-) papapa do poniedzialku.

Ostatnia edycja:
Hehe, u mnie wlasnie slychac Guns N Roses, sama sobie puszczam i z kotem sluchamy. Na szczescie moi sasiedzi maja prawie po 90 lat i siedza cicho.

larvunia Wolałabym te Twoje disco polo chyba... u mnie sąsiad wierci jakąś wiertarą!!Oszaleć idzie...o tej porze??!!Darowałby sobie...
Nie mają wyobraźni ludzie...:baffled:

Witam wieczornie.

A my dzisiaj spróbowaliśmy zrobić przemeblowanie w dużym pokoju, żeby spróbować zmieścić jeszcze w tej małej klitce łóżeczko. No i nie wiem, jakoś tak dziwnie, ale mamy jeszcze trochę czasu, żeby jeszcze dalej próbować:no:.

My na szczęście poradziliśmy już sobie z sąsiadką z dołu, która namiętnie ciągle głośno słuchała muzyki:tak:.

Iza- trzymam kciuki:* Moja mama przechodziła przez to samo ...
Dubeltówka - jakie to dziwne- żegnasz się, bo lecisz do polski- taki paradoks, bo jesteś tak naprawdę bliżej nas za granicą niż w Polsce. Niesamowity ten internet. Miłego pobytu:))

My z Mieszkiem byliśmy dziś na studium od rana do wieczora, jutro na szczęście krócej i bezstresowo (dzisiaj miałam małe wystąpienie). W sumie bałam się jak zniosę cały dzień na plastikowym krzesle, ale dałam radę:)

reklama
Madzioolka, współczuję, oby reszta dnia okazała się lepsza!
Dziękuję :) owocny wieczór na allegro skutecznie podniósł poziom zadowolenia z dnia dzisiejszego :-) (linki wkleiłam w wątku zakupowym)

Hej dziewczynki ja tak na szybko, bo muszę się pakować i za kilka godzin lecę do Polski. Chciałam się pożegnać na dwa tygodnie bo nie wiem czy bede miała czas coś naskrobać. Trzymajcie się ciepło, pozdrowienia i buziaki:-) tulam wszystkie brzusie;-)
Dubeltówka (penie już wylądowałaś) ale życzę spokojnej podróży i miłego pobytu ;-)

Madzioolka mój M też jedzie na ten koncert Floydów w kwietniu do Łodzi, hahaha też maniak, no moze nie maniak ale wielki fan :-)
Ja też miałam jechać, ale odsprzedaliśmy bilet jego przyjacielowi i jadą razem :-)
Ma miejsce siedzące w drugim dniu tj. 19 :-D
Mój T jedzie 18, ma stojące przy samej scenie, stwierdził po wczorajszym koncercie że koncert na siedząco to nie dla niego, a zwłaszcza jak rozdali okulary do trójwymiaru i sporo osób zaopatrzyło się w popcorn to już całkiem zwątpił :-)
Mi trochę szkoda że nie jadę, bo show będzie nie z tej ziemi :-(

Może jak mąż wróci do pracy /czyli we wtorek/ to zasiądę na forum. Weekend będzie pracowity chcę się przygotować na spotkanie z adwokatem na poniedziałek - mam nadzieję, że tam dojedziemy. Dzisiaj było oglądanie mojego mieszkanka. Pani, która tak bardzo chciała być pierwsza jest prawie zdecydowana, w poniedziałek muszę zadzwonić do szanownego TBSu i zapytać o jeden szczegół. Wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup tego 2-pokojowego mieszkanka, tak więc trzeba kaskę szykować i wpłacić te 5% wartości. Może to się wszystko jakoś powoli wszystko poukłada, bo czasami już nie nadążam za wszystkim.
Iza to super że tak szybko znaleźliście kupca, świetna wiadomość, gratuluję :tak:

Dziewczyny ratujcie :baffled::oo2:
Sasiedzi co chwile disco polo puszczaja :szok::baffled: typu "majteczki w kropeczki"
Nie zdierze tego dluzej :ninja2::ninja2::ninja2:
Nie wiem co gorsze larvunia - Twoi puszczają disco polo a moim drą na siebie gęby, tak już z pół roku, potrafią dzień w dzień, w święta też od rana dawali popis, czasami takie teksty lecą że wymiękamy z T, najlepsze kłótnie zawierają zazwyczaj frazę "bo ty i twoja mamusia..." wtedy padamy, takie wrzuty lecą :-) a słychać wszystko głośno i wyraźnie... takie uroki mieszkania w bloku...

Muszę się jeszcze pochwalić - mój zwariowany i postrzelony piesulec był dzisiaj niesamowicie grzeczny podczas wizyty wujka i cioci, aż jesteśmy z niej dumni jak rodzice z dziecka :-D

Do góry