Może jak mąż wróci do pracy /czyli we wtorek/ to zasiądę na forum. Weekend będzie pracowity chcę się przygotować na spotkanie z adwokatem na poniedziałek - mam nadzieję, że tam dojedziemy. Dzisiaj było oglądanie mojego mieszkanka. Pani, która tak bardzo chciała być pierwsza jest prawie zdecydowana, w poniedziałek muszę zadzwonić do szanownego TBSu i zapytać o jeden szczegół. Wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup tego 2-pokojowego mieszkanka, tak więc trzeba kaskę szykować i wpłacić te 5% wartości. Może to się wszystko jakoś powoli wszystko poukłada, bo czasami już nie nadążam za wszystkim.
Iza to super że tak szybko znaleźliście kupca, świetna wiadomość, gratuluję
Dziewczyny ratujcie
Sasiedzi co chwile disco polo puszczaja typu "majteczki w kropeczki"
Nie zdierze tego dluzej
Nie wiem co gorsze
larvunia - Twoi puszczają disco polo a moim drą na siebie gęby, tak już z pół roku, potrafią dzień w dzień, w święta też od rana dawali popis, czasami takie teksty lecą że wymiękamy z T, najlepsze kłótnie zawierają zazwyczaj frazę "bo ty i twoja mamusia..." wtedy padamy, takie wrzuty lecą :-) a słychać wszystko głośno i wyraźnie... takie uroki mieszkania w bloku...
Muszę się jeszcze pochwalić - mój zwariowany i postrzelony piesulec był dzisiaj niesamowicie grzeczny podczas wizyty wujka i cioci, aż jesteśmy z niej dumni jak rodzice z dziecka