reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dziewczyny mam takie pytanie dot. "obsługi" forum - czy można gdzieś ustawić, aby po wejściu na dany temat wyświetliły mi się posty których nie przeczytałam, tzn posty od ostatniej wizyty na forum???
Bo teraz muszę szukać na czym ostatnio stanęłam, czyli co nowego naprodukowałyście od mojego ostatniego postu.
Jest tu taka opcja???

reklama
Witam się sobotnio:-)

Dziewczyny mam takie pytanie dot. "obsługi" forum - czy można gdzieś ustawić, aby po wejściu na dany temat wyświetliły mi się posty których nie przeczytałam, tzn posty od ostatniej wizyty na forum???
Bo teraz muszę szukać na czym ostatnio stanęłam, czyli co nowego naprodukowałyście od mojego ostatniego postu.
Jest tu taka opcja???

Dobre pytanie ,i ja się do niego dołączam.
Odnośnie technicznej obsługi to mam pytanie dotyczące cytatów.W jaki sposób robicie że w jednym poście cytujecie kilka różnych wypowiedzi ,tak jak zrobiła to Madzioolka dwa posty wyżej.
I czy można pisać wiadomośc i wracać do poprzednich stron w celu przypomnienie asobie o czymś ,nie kasujac już częsiowo napisanej przez siebie wiadomości.
To mi własnie strasznie doskwiera.

Iza, dzięki, mój mąż ciągle sprowadza mnie na ziemię z tym miedszkaniem, ale wiercę mu dziurę w brzuchu - zobaczymy...
Co do Igora, on chce zmienić szkołę? Może porozmawiaj z nim szczerze, powiedz jakie są za i przeciw, oczywiście dostosowując to do jego wieku ;) Myslałaś, żeby samej się przejśc do psychologa? Sporo rzeczy spadło Ci na głowę, problemy z Igorem, ciąża, niedokończone sprawy z ex, no i zakup nowego mieszkania i wszystkie emocje z tym związane... Poradzisz sobie z tym wszystkim sama?

Hej babeczki wieczorową porą:)

Zeberko dziękuję za linka... powiem ci szczerze, że jeszcze się nie zdecydowałam na wózek.. moze dlatego że nie znam jeszcze na 100 % płci... :)
hehhe a płeć wpływa na Twój wybór wózka? ;)

larvunia Wolałabym te Twoje disco polo chyba... u mnie sąsiad wierci jakąś wiertarą!!Oszaleć idzie...o tej porze??!!Darowałby sobie...
Nie mają wyobraźni ludzie...:baffled:
Mój sąsiad z góry, odkąd poszedł na emeryturę (ok roku temu), codziennie wierci, szczerze go nienawidzę za to... ale nie robi tego wieczorami, więc nie umiem mu zwócić uwagi...

Madzioolka, jeśli chodzi o otwieranie forum w miejscu, w którym skończyłaś, to nad wątkiem, bezpośrednio nad postami jest taki przycisk, co prawda nigdy nie korzystałam (bo u mnie komp non stop chodzi), ale warto sprawdzić tę funkcję..

nieprzeczytany.jpg

Tusen, jeśli chodzi o tzw. multicytat, to z kolei pod każdym postem masz przyciski, jak czytasz, to klikasz sobie w każdym poście, który chcesz zacytować ten przycisk, pojawia się "ptaszek":

cytat.jpg

i tak sobie czytasz dalej, zaznaczasz każdy, który zacytujesz, a dopiero na końcu klikasz "odpowiedz na temat" i tam pojawiają Ci się wszystkie zacytowane posty :) Wpisujesz pok każdym, to co chciałaś skomentowac i wysyłasz odpowiedź :)

Witam się niedzielnie!
cześć Zebrra, cześćTusen
I witam też resztę nieobecnych jeszcze dziś Brzuszków :-)

Już mam dosyć tej pogody i tego siedzenia w domu! jak jest tak szarko, zimno i brzydko nie chce mi się nigdzie wychodzić! Mąż do pracy na 10 poszedł i wraca dopiero po 22! Znowu się wynudzę.

Witam Was kochane

Widzę ,że coś słabo dzisiaj naskrobałyście ;-)

doris
kochana u mnie wczoraj była taka paskudna pogoda.Dzisiaj nareszcie obudziło nas słoneczko piękne więc napędza nas do miłego dnia.A za oknem piękne oszronione białe drzewa!!Miłego dnia i oby słoneczko zawitało w Szczecinie ;-)
zebrra to nic tylko współczuję sąsiada siedzącego i nudzącego się na emeryturze...:wściekła/y:Masakra ja nie znoszę dzwięku wiercenia!!Głowa mi puchnie od razu...a jeszcze tak jak wczoraj praktycznie przed 22 to już przegięcie trochę.

cześć Katamisz :-)
na słońce dziś to raczej nie ma szans w Szczecinie!
Za to moje słoneczko w brzuszku się rozpycha od 15 minut więc mi się buzia cieszy :-)

Witam niedzielnie.
Dziewczyny pochwalcie się co dziś macie na obiad, bo nie mam kompletnie żadnego smaku i pomysłu. A jak ja nie wymyślę w domu, to chyba nic nie będziemy jeść:-D.

Ja szykuję się właśnie na obiad u babci ;-)
Babunia na prośbę ciężarnej wnuczki zrobiła na dzisiaj przepyszną zupkę za którą szaleję-nazywa się Zupa Pomorska...pycha!!
Bardzo prosta w wykonaniu ale mi nigdy taka nie wyjdzie jak babci dlatego jadam ją tylko u niej:-)
W skład takiej zupy wchodzą klopsy z mięsa mielonego + ziemniaki - zupa przypomina smakiem trochę barszcz biały ale i tak jest o niebo lepsza!!

reklama

Tusen, jeśli chodzi o tzw. multicytat, to z kolei pod każdym postem masz przyciski, jak czytasz, to klikasz sobie w każdym poście, który chcesz zacytować ten przycisk, pojawia się "ptaszek":

cytat.jpg

i tak sobie czytasz dalej, zaznaczasz każdy, który zacytujesz, a dopiero na końcu klikasz "odpowiedz na temat" i tam pojawiają Ci się wszystkie zacytowane posty :) Wpisujesz pok każdym, to co chciałaś skomentowac i wysyłasz odpowiedź :)

Zebrra jesteś nieceniona......i to nie tylko za sprawą ogromnej wiedzy na temat wózków :tak:

cześć Katamisz :-)
na słońce dziś to raczej nie ma szans w Szczecinie!
Za to moje słoneczko w brzuszku się rozpycha od 15 minut więc mi się buzia cieszy :-)

U mnie słoneczko :-) Chyba uskutecznie znowu jakiś spacerek.

Do góry