reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

justynka moje bóle kręgosłupa pojawiły się też po porodzie.

Oki dziewczynki ja uciekam się ubierać bo w pidżamie łażę cały czas...:baffled:
A obiecałam synkowi,że pójdziemy z chlebem nakarmić kaczki i łabędzie :cool2:
Pózniej przymierzam się aby upiec mężowi ciasto Karpatkę-jego ulubione-trzymajcie kciuki żeby wyszło :blink:
Miłej soboty wszystkim życzę...

reklama
hej dziewczyny
ja jeszcze u mamy, pooglądałam jak tam postępy w szyciu. I aż mnie poraziło ma już uszytą kołderkę, poduszkę i pościel do łóżeczka, teraz szyje dwa rożki i do wózeczka, a potem jeszcze pościel na zmianę :-)
Ale się ucieszyłam, nie dość że to śliczne i ze będę miała za darmo, to jeszcze mały będzie miał od babci tak od serca :-)

potem poczytam co tam napisałyście, ale widzę że coś o bólu kręgosłupa - wiem coś o tym, od 6 -go roku życia chodzę na ćwiczenia i teraz tylko one mi pomagają
Miłego dnia ale dzisiaj u mnie śliczna pogoda

Hej babeczki... widzę że idziecie na całego z zakupami wózków:) ja też sobie upatrzyłam model ale jeszcze się nie zdecydowałam na kolor..
Mnie np. przerażają ceny tych " mercedesów" dla mnie 1200 zł to bardzo bardzo dużo.. oczywiscie gdybym miała taką kasę to bym kupiła póki co musze się ograniczyć... Ale zerknijcie może się wam spodoba:) mi się podoba ten czekoladowy nr 5 ale ze względu iż nie wiem do końca kto kopie mnie w brzuchu więc wstrzymuję się jeszcze od kolorystyki:)
DAREX MATRIX! na pompowanych kołach! NOWOSC (1421595777) - Aukcje internetowe Allegro
Dzastina, od wczoraj tak myślałam o Tobie i może spodoba Ci się Coneco Toledo? Można go kupić w niezłej cenie, ze śpiworkiem na nóźki i folią przeciwdeszczową. On ma pompowane koła. ten, który pokazałaś pompowane ma w nazwie, a na fotakch wyglądają na piankowe...
WÓZKI CONECO TOLEDO -WIELKA WYPRZEDAŻ ! (1430079242) - Aukcje internetowe Allegro

a tu fotki w realu http://allegro.pl/coneco-toledo-folia-torba-spacerowka-gondola-nowa-i1435444511.html

Ostatnia edycja:
zebrra bardzo ladny wozek i podobny do mojego ;-)
ja swoj juz sprzedalam i za te same pieniadze kupilam od kolezanki o taki:
(jak nowka)
IMG_2215_resize.JPG

jumper niby lepszy? jak tak to w czym?

edit:
ja specjalnie sie nie rozgladalam za wozkami, poprostu kolezanka mi zaproponowala bym swoj "stary" sprzedala a kupila od niej ten. Ale uwazam ze zrobilam super interes bo za 300zl bym chyba nie kupila nigdzie wozka z reszta ja ja znam i wiem ze to po jednym dziecku i w jakim stanie wozek ;p
a tamten moj po synku to taki stary model byl pokazywalam na "sprzedam, kupie..." taki zielony, ten jest "nowszy".

edit2:
dobra bede pozniej, idziemy z synkiem na spacerek i psem :-) MILEGO DNIA

Ostatnia edycja:
larvunia pisze:
jumper niby lepszy? jak tak to w czym?
??? To pytanie do mnie??? Kto napisał, że lepszy? Napisałam, ze jak byłam w ciąży z Jasiem, to dziewczyny "masowo" kupowały Atlantica, tak samo jak teraz Czerwcówki kupują Jumpera :)

Poza tym jak dla mnie to jumper, toledo i atlantic są bardzo podobne...

reklama
zebrra :-D tjaaa do Ciebie ;-)
z ciekawosci pytam bo w temat wozkow sie nigdy nie zaglebialam :sorry2:
dla mnie tez wlasnie sa baaaardzo podobne te modele do siebie :tak: i ciezko mi roznice znalesc ;-)

dobra pedze, paaaaaaaaa :-)

Do góry